A fizika és csillagászat közös témái
  • forrai
    Hogy lehetnél diletáns, ha rádioamatőrködtél?
    Nekem meg a bosszankodás amúgyis életelemem! Csak egyszer nem bosszankodtam, és mindjárt műtóbe kerültem! (De ezt titkoljuk el a trollok előtt, mert azonnal abbahagynák a bosszantásomat- nagy lehetőség nekik).
    No.
    A fény esetében kellett a vákuum, de hamar kiderül hogy bármi más is jó hozzá. Tehát a vákuum is "bármi más". Viszont én is ugyanezt mondom, csak nevén is nevezem, hogy: "tömegtöltés".
    Ezért a fény vagy:
    1. Elektromágneses - vákuum sugárzás (EM-V) kellene, hogy legyen, vagy pedig
    2. Gravinerciális, elektromágneses sugárzás (GI-EM), ahogyan én mondom.

Olyan, hogy a fény csak szimplán elektromágneses sugárzás (EM) NEM LÉTEZHET!
    Csak azért létezik így meghatározva, mert vagy Maxwell, vagy mások bizonytalanok voltak a vákuumban, és nem is írták ki. Joggal, hiszen ma is vitatkoznak pl. az éteren.
    Amiről a vákuummal együtt most kiderülhet,hogy csak egyszerűen: tömegtöltések, amelyek az elektromos töltéssel oszcilálnak.
    Így alkotva megszámlálhatatlan sajátos "fényatomot", amelyek a mi, és még sok más univerzum alapkövei. És amelyben pont úgy terjed a fény, mint a hang a levegőben. Még kompresszió modulusuk is van, amitől a fény sebessége függ. A mi univerzumunkban ez a sűrűségétől függ.
    És megérkezve a fény valahová tömegként, vagy elektromosságként, vagy más formában jelenik meg.
    Mert a még nemlétező "Töltésfizikában" a TUDATI töltések egymásba átalakulhatnak.
    A Tudati Töltés pedig egy olyan terv, ami meghatározza, hogyan alakuljon ki pl. a gravitáció vektormezője. Vagyis a tudati töltés a részkecskék "identitása" valójában.

"Ahogyan lent, úgy fent" mondta a barátom, Hermesz Triszmegisztosz.