A fizika és csillagászat közös témái
  • forrai
    Patiang, csak dicséretet illet, mert mégha nem is értjük egymást, vagy nem értünk egyet, de legalább megpróbáljuk.
    Ami a Nagy Bummot illeti, szerintem is volt egy bumm, csakhogy én azt kicsinek hívom (Little Bang). Ami tulajdonképpen egy ugyanolyan kollapszus, mint a mi univerzumunkban egy fekete lyuk képződése, csakhogy akkor éppen a mi univerzumunk vált egy nagy fekete lyukká, egy tágabb, ritkább "szülő" világegyetemben, gravitációs kollapszus útján.
    Az lett a mi hazánk.
    Mert szerintem párhuzamos-soros hierarchiájú univerzumokból áll a világmindenség, amelyek mindegyike valahogyan elkülönül a másiktól, de kölcsönhatásuk is van.
    Például a mi univerzumunknak olyan alapja van, amelyet az elektromos és a tömegtöltések periodikus átalakulásából álló sajátos bivalens "fényatomok" alkotnak.
    Így a határa is, amit eseményhorizontnak nevezhetnénk, ilyen atomokból áll, amelyek a fényhullámokat elnyelik.
    Azonban ezen a gravitáció áthatol.
    Így hát mi gravitációs kapcsolatban ezért állhatunk a külvilággal, vagyis a szülő univerzumunkkal, és testvér univerzumokkal.
    Ezek tehát nevezhetők sötét anyagnak is szerintem, mert léteznek, de az univerzumunkon kivül, s így fény nem jöhetne tőlük.
    Emellett azonban magában a mi univerzumunkban is létezhetnek olyan részecskék, amelyeknek sem elektromos, sem tömeg, sem más nálunk előforduló töltés töltetük nincsen, így nem is észlelhetjük őket.
    Teoretice az ilyen "másvilágok" épp oly tudatosak lehetnek, mint mi is vagyunk, csak nem észlelhetjük egymást, még a tömegüket sem, mert ebben az értelemben az nincs is nekik.
    Kivéve, ha valamely okból és formában átalakulnak.
    Mert a tervezett "Töltés-Fizika" értelmében: a töltés tudati tényező, amely megváltozhat, új tulajdonságú részecskét hozva létre. Hiszen a mi fényünk is ilyen, szerintem az elektromos-és a tömeg töltések egymásba alakulása, mások szerint pedig az elektromos töltés, és a vácuum, ismét mások szerint az elektromos, és az éter egymásba alakulása.
    Vagyis a töltések létezése, és egymásba alakulása nyilt titok.
    Ismét vannak olyan töltésű részecskék, amelyek világunk részecskéihez igen gyengén kötődnek, alig észlelhetők, pl. a neutrinok.
    Amelyeket pl. a Napunk is termel, de amelyek ki be járnak a mi univerzumunkból, míg nem találnak olyan univerzumra, amelyik megfelelő bázison épülve fel, ezeket nyeli el. Ezeket tehát a mi univerzumunk exportálja, vámilleték mentesen. Kész bűnbanda...

Egyszóval: az én világom egész más, mint egy süket Big Bang világ.
    Milliószor sokszínűbb, és lehet, hogy a tiédhez is hasonlít. De ezt Te tudhatod csak.