A fizika és csillagászat közös témái
  • forrai
    Nincs fórum, ahol felvethetném én, képzetlenül és ismeretlenül ezeket a kérdéseket. Csak az ehhez hasonló fórumokon, na meg a honlapom.
    Valójában egy olyan száguldó ló, mint a fizika, akár a puszta tömegével is összenyom egy semmiséget, mint én vagyok, miközbe hiába magyarázom, hogy igazam van.
    Ezért arra gondoltam, ha ti megértitek, és segítetek, akkor kénytelenek lesznek foglalkozni vele.

És látod, úgy gondolom, jó uton vagyok- már az uwu is támogat, hiszen lehülyéz, tehát észrevett. Őt meg eléggé nem szívlelik a fórumon, így a mérleg nyelve akár felám is billeghet.

A sötét anyag pedig más mint a fekete anyag, odáig a fizika még nem süllyedt le,még csak a fekete lyukig jutottak. De ami késik, nem múlik. A sötét tömeg, a sötét energia, ezek keveredései nagyon jól mutatják, hogy a fizika a sötétségben tapogatózik.
    De azért ez a sok sötétség, meg vákuum már egy így kissé sok, szembe megy a közizléssel! Ezért én azon próbálkozom, hogy megmutassam: sötét alagútba mentek be, azért sötét most nekik minden, nekünk meg méginkább.

Ki kell hátrálniuk az alagút kezdetéig, valahol Newton utánig, és új, jobb utat kell kijelölni maguknak.
    Az árapály területén pedig én vagyok a szakember.
    Nem lehetek most szerény, mert most nem az kell, hogy legyek.