A fizika és csillagászat közös témái
-
polarka #767 szívesen forrái
"Itt engem az érdekel, hogyan kerülhettek oda ezek a törpebolygók, ahol vannak?"
Nice model
Alul ott vannak a forráscikkek is, jó olvasgatást. A többire meg nem válaszolok egyenként, mert az előbbiben találhatsz rájuk választ.
Kevésbé próbálj meg minden tud. eredményt kritizálni, úgyhogy (láthatóan) nem is olvasol utána mit, miért, hogyan mondanak és még a matematikai modellekkel sem vagy tixtában. Ráadásul az össz. kritikád, amiket eddig felsoroltál annyiból áll, h "az én elméletem szerint tökre világos, h ez van". Most te szájkaratéval akarsz számolt, szimulált eredményeket leverni? Ha akarod mutasd be a te számolásodat, ha nem, akkor meg inkább halgass.
Most kicsit eljátszalak, h jobban megvilágítsam mire gondolok:
Az én elméletemből még az is kijött világosan, h te így fogsz viselkedni és ezen dolgokat fogod leírni. Ezt egy tudós, pszichomókus sem tudta megmondani, annyira csököttek és tévednek. De sajnos csak én tudhatom a frankót, h hogyan működsz.
Ui.: Kérdéseim pusztán költői jellegűek, hiszen már tudom, mit felelnél rájuk. Ugyanis te is az elméletem RIP határán belül vagy.