A fizika és csillagászat közös témái
  • polarka
    "Így bizom benne, hogy lesz aki megérti azt is, amit eddig irtam."
    Sosem volt baj az írásaid megértésével, annál inkább a megfogalmazással, pontatlansággal és a sok tévedéssel (persze mindez, miután a kinyilatkoztatásos tárgyalásod mögött meghúzódó dolgokat szemlélhettük).

"...Na már most- polarka- te ilyen világban szeretsz élni. Nem veszed a fáradtságot, hogy utána gondolj bárminek. A te dolgod."
    Tévedsz, hallgatásomból legfeljebb annyi következik, h eddig nem vettem a fáradságot, h a Fermat-sejtéssel kapcsolatban utánanézzek jobban a dolgoknak. De szívesen, h segítettem helyesbíteni a matek témájú írásod 1. pár oldalát, ami tele volt(van?) pontatlanságokkal és félrevezető leírásokkal (lehet te nem gondolsz utána annak, h mit írsz le!?).

"Szégyen az polarka rád nézve, hogy lenézed- hogy filozófiai alapot keresek a logikám alá."
    Nem nézem le, csupán megállapítottam, h a keresgélésed/írásaid mutatják, h nem vagy jártas a témában, de ennek ellenére tartod a kinyilatkoztatásokon alapuló szövegelésed, mintha annyira tuti lenne, amiket mondasz.

"Itt van ez a fizikai-csillagászati tétel, amit én bizonyítottam.

"Bármely, a saját tegelye körül forgó, tömeggel bíró valós (égi)test vonatkozásában létezik az USP (Univerzális Stacionar = szinkron Pálya) kritérium, amely alapján eldönthető, hogy valamely másik hasonló test gravitációja kettőjükre távolítólag, vagy közelítőleg hat"

Kérlek szépen, ez nem egy filozófia, hanem fizikai- csillagászati tétel, ami alapján (is) szerintem működik az egész univerzum, talán a többi is, hiszen kell, hogy létezzenek.
    Ja, és kivételesen hangsúlyozom még: az én felfedezésem.
    Képzeld, mekkorát szívnék, ha be tudnád bizonyítani, hogy nem igaz! Tudnod kell bizonyítani, hogy nem igaz, hiszen te TUDÓS leszel, vagy már vagy is!"

Látom még mindig nem tetted magadévá az ajánlott irodalmat. A tételek és a bizonyítások szoros kapcsolatban állnak. Hol a bizonyításod?
    Newtoni axiómákkal meg hülyeség, amit állítasz (már maga megfogalmazás cáfolható).