A fizika és csillagászat közös témái
  • forrai
    1. Én állitottam sok dolgot, és végig azt vitatjátok, de érvek nékül. Ez nem feltünő?
    Ám nektek nincsen érvetek; mert semmiféle teoria nem létezik a tehetetlenségre. Csak használjátok, mintha súlyos tömeg lenne, de közben kételkedtek, vajon biztos e az?
    2. Köszönöm, hogy figyelmeztetsz, de soha nem hivatkoztam bizonyítékként rá, csak említettem. Ugyanakkor bizonyítékként hivatkoztam a Hale- Bopp üstökös csóvájára.
    3. Nagyon érdekes, hogy éppen az ólom emelkedett fel a kezdő lökés után, 1 s-al, az aluminium meg maradt. A film egyébkánt egész mást mutat, mint kezdő lökést. A középső golyó is csak később emelkedett fel.

4. uwu állandóan a "keringést" ismétli, már maga is szinte körbe kering. De nem mondja meg, hogy az mit okoz? Miért nem zuhan rá aFöldre, miért csak mellette zuhan?
    Én érvek százait mondom, a válaszaitok meg "kecskerimek", és elég rosszak. Azért irtam egy jobbat.

Nem lelkesít, sem szórakoztat a dolog már. Csakhogy én világok sokaságát akarom mutatni itt azoknak, akik tudnak majd mit kezdeni velük, s így türelmes is kell, hogy legyek...
    A tiétek viszont legyen a semmiből- semmibe távozó Big-Bang világ, ha már annyira azt akarjátok.
    Mert az én világom mindig valamiből jön, és valahová tart- ami az örök létezés egyik legfontosabb feltétele.