A fizika és csillagászat közös témái
-
uwu400 #1503 Mindjárt elsírom magam hogy egy ilyen tehetség nem tud érvényesülni ebbe a gonosz kapitalizmusba.
Ha ez életed munkája lehet ám hogy megérné megtanulni angolul. Állításod szerint régóta foglalkozol ezzel, pár év alatt megtanulhatsz egy nyelvet amin publikálhatsz. De van más út is, nem hinném hogy nincs olyan ismerősöd aki segítene. Ez igazából nem lehet akadály, aki bármi értelmeset is csinált már az életében az tudja hogy nem egy szaros fordításon fog múlni.
Ugye nem gondoltad komolyan hogy ezt bárki beveszi?
Nekem még afelől is kétségem van hogy megpróbáltad publikálni. Szerintem nagyon jól tudod te, hogy se füle, se farka a mondókádnak. Ha számolsz nem vagy konzekvens, ha grafikont adsz nem írod le hogy mi az, ha magyarázol, annak semmi értelme. Szerintem inkább ez áll a háttérben, és ezt te is tudod. Csak valamiért szeretsz itt a fórumon parádézni, és tényleg az az érzésem van hogy ettől baromi okosnak érzed magad. De a jelenség inkább olyan mint mikor valami elfuserált mókamester produkálja magát, és saját magán kívül senki nem röhög a viccein.