A fizika és csillagászat közös témái
  • brozy
    Fordíttasd és küld el minden rangosba. Mit veszíthetsz? Fordítási költséget? Postaköltséget? Szerintem az elméleted jó! Megérné, hogy mit válaszolnak rá.

Amúgy-is látható, hogy a világ nagyon liberalizálódik napjainkban. Ma reggel a Kossuth-rádióban egy politikus éles kirohanást intézett, baromságnak nevezett egy széles tudományos konszenzuson alapuló elméletet, az üvegházhatást. Sajnos még nincsen benne a hangtárban, de ha benne lesz, meghallgatom újra. Nem maga a hőbörgés az érdekes, hanem az, hogy az ilyesmiknek mostanában nyilvánosságot biztosítanak. Elképzelhető, hogy a te elméleted is egyszer a rádióból köszön majd vissza. Én ezt egyáltalán nem zárom ki. Sőt! Szurkolok neked! Nem mintha egyetértenék veled. Értem az elméletedet, de nem értek vele egyet. Akkor miért szurkolok neked? Mert tele a micsodám azokkal, akik semmit sem csinálnak, de mindenki feje felett azonnal pálcát törnek, mondván, hogy vagy hülye, vagy hazug, hiszen a tankönyvben nem ez áll. Az ő tevékenységükből soha semmi fejlődés nem várható. A tiédből, vagy Egelyéből pedig igen. Lehet, hogy nem pont az és nem pont úgy, de valami új, valami hasznos, valami ami eddig még nem volt, az igen. Emiatt biztatlak. Hajrá magyarország, hajrá újat akarók!