A fizika és csillagászat közös témái
  • forrai
    Mérgelődök, bosszankodok miattatok, meg minden, de mégis jó látni itt titeket!
    Immovable gondterhelt ábrázatját, ahogy még azt is eltakarja, amije nincs, quetol megfontolt válaszait...stb.
    Sokat gondolkoztam rajta, hogy minek is örülök, hiszen látnivalólag nincs semmi örülnivaló ezen!
    De azután rájöttem, hogy nincs igazam, mert azon igen is lehetne örülnöm, hogy végre legalább...LÁTOK! (Mert amikor a szemüvegem beesett véletlenül a mosogatóba, majdnem egészen átlátszó lett!) Hát ez az!
    Szóval akit érdekel, azoknak elküldhetem a dolgozatokat. 31+13 oldal, képletekkel, diagramokkal, hivatkozásokkal.
    Képzeljétek: hogy szét tudnátok cincálni, bebizonyíthatnátok, hogy nincs is adúm, meg hogy blöffölök, én meg szégyenemben megszaggatnám a klaviatúrámat...és hogy zokognék jajongva!
    Nagy kihívás lenne ez nektek akkor is, ha semmit sem értetek a tudományból, vagyis hogy csak a specrelt.
    Mégis, azt állítom, hogy a mai fizika minden olyan problémájára, amit az misztifikál, amit sötét anyagokkal akar betömni, amivel hinti az ezotériát: gimnazista szinten, a klasszikus fizika általános árapály fejezetével meg lehet válaszolni!
    Amiről igazán érdekes, hasznos és haladó beszélgetések folytatódhatnának?
    Ilyenkor, amikor látszólag elagyalágyulok, szokott nekem esni néhány troll, nyilván mert úgy gondolja, hogy összefosom tőlük magam.
    Tévednek, mert én nagyon erős vagyok! Én a saját gyengeségemből süllyedtem erre a nívótlanságra, ami itt van!