A fizika és csillagászat közös témái
-
polarka #1271 Ha elolvastad volna az elmúlt lassan 1 évben az általam akkor is belinkelt alapvető bevezetéseit a specrelnek(még részletességi/nehézségi sorrendbe is tettem és nincsen 200oldal), akkor nem szajkóznád tovább a rögeszméid és talán rátérhettél volna magasabb szintű irományokra is (Landau, Goldstein).
Megpróbálom összefoglalni, miért is vagy egy tenyérbemászó vigyori áltudománykodó troll:
1. hozzáállás
Lehülyézed a szakértőket. (kb milyen alapon? ők mindennap alkalmazzák az elméletet a gyorsítókban)
Magad hozzáértőnek állítod be. (Pedig már n+1. alkalommal kellett kijavítsunk. Eleve, ha értenél hozzá, akkor már régen nem itt koptatnád a billentyűzetet.)
Kinyilatkoztatsz. (semmit nem támasztasz alá levezetéssel, az érveid pontosan annyit érnek, mint amit itt érzékeltettem is)
Nem érdeklődsz. (semmit nem kérdezel, nem is tudom minek jársz fórumra, ha már mindent "tudsz")
Mellébeszélsz. (1ik marhaságodba belekérdez vagy kijavít vki máris lépsz a következőre. Ezért sincsen értelme érdemben reagálni minden egyes felvetésedre. Ott van a specrel tananyag, le van írva. Olvasd el értsd meg, számolgass vele és aztán kérdezz! Ha meg vmire sehogyan nem kapsz választ, akkor vizsgáld meg, számolj utána és akár még egy rendes szakértő elé is állhatsz. Így minden normális ember elküld a picsába és nem foglalkozik veled.)
2. lustaság
Nem olvasol (és értelmezel). (Ott van minden. Le van írva. A képedbe van tolva a felvetéseidre a válaszok)
Nem számolsz. (Tiszta szájkarate stílus. Bizonytalansággal együtt számolnál és alátámasztanád az érveid talán még érnének is vmit. Vagy belátnád, hogy tévedsz, mint a müon a Föld gravitációja okozta idő dilatációval is [nagyságrendileg is 10^(-14)s eltérésért volna felelős a gravitáció egy egyszerű közelítéssel és ha még az is lenne a felelős, az nem magyarázná a gyorsítóban tapasztaltakat].)
3. bénaság
Ha számolsz is, akkor is hibázol. (Múltkor linkeltél vmi elbaxott, általad számításnak és levezetésnek nevezett dolgot, amire uwu még vette is a fáradságot, h belenézzen és látta is, h számolni sem megy)
4. erőszakosság
Mint a szemellenzős vágtató ló. (és időről időre ugyanazokat a köröket futod le)