A fizika és csillagászat közös témái
-
forrai #1132 A tudomány dolgain elmélyülten meditálva (miközben hiába próbáltam mindkét lábam a fenekem alá gyömöszölni, mert azonnal elzsibbadtak) rájöttem, hogy :
- a Hubble effektus = ÁRAPÁLY törvény
- a flyby anomália = ÁRAPÁLY törvény
- Pioneere anomália = ÁRAPÁLY törvény.
- és még sok minden szintén az.
Majd a továbbiakban megtapasztaltam, hogy ezekre a jelenségekre a fizika a sötét tömegek és a vákuum ezotérikus világában keresi a választ, remélhetőleg még jó sokáig. Holott a megoldás századok óta ott van az óra (orra?) előtt- olyan régen, hogy már rég el is feledte!
Tovább próbálkoztam tehát abban a lehetetlen pózban meditálni, még a fórumba is beléptem (az még zsibbasztóbb), amíg rájöttem: hoppá- a probléma nem a tudósokban, és nem a tudományban van!
Egyszerűen mi ilyenek vagyunk, nekünk ez a fajta tudomány a jó! És ha valaki változtatni akarna, többen vannak azok,akik aktívan akadályozni próbálják, mint akik aktivan segíteni!
"Hát ezért van ez így?", tünődtem már tovább, előbb csak a körmömet, majd még a szellemes qetuol észrevételeit is megrágva, majd kiköpve: hát ezért nem jutunk ötröl -ötre se?
Így azután sajna, tovább kell, hogy meditáljak. de azért javasolhatnátok valami más testhelyzetet, mert ez nem nagyon megy. Például békaként már próbáltam brekegni, ami idővel egész jól ment, csakhogy rámszólt a csősz.