• e57
    #61
    Az otthoni átlag felhasználónak sem lesz felesleges.
    1.
    A PCnek (Személyi Számítógép) pont az a lényege, hogy nem kell osztoznod senki mással az erőforrásain. Ez a számítási felhő, meg internetes tárolás nem lesz kedvező megoldás. Függeni fogsz az internet szolgáltatótól, a tárhely szolgáltatótól, a kutya füle szolgáltatótól. Csorbul az adatbiztonság.

    2.
    Lehet hogy az okostelefonok pár év múlva elérnek a PCék mai teljesítmény szintjére, de addig a PC sem fog "ácsorogni". Addigra annak is sokkal nagyobb teljesítménye lesz. A felhasználók igényei is nőni fognak. Addigra már excelezni is csak 3D-ben lesz divatos.

    3.
    Egyszerűen módosítható, bővíthető, szabványos gépekre van szükség. Bárki írhasson rá programot, ha kell, speciális bővítőkártyát tehessen bele.
    Ennek az okostelefonok most nem tesznek eleget, és valószínűnek tartom hogy a jövőben sem áll szándékukban. Ha meg mégis olyanok lesznek, hogy pl. kicserélhetem bennük a grafikus modult, beletehetek egy saját tervezésű bővítőt és írhatok rá egy garázskapu vezérlő progranot, akkor juppíííí! A telefongyár feltalálta a személyi okostelefont! Gyorsan szabadalmaztassuk, és legyen a neve mondjuk.....PÉCÉ! :)

    A valahova felcsatlakozó "buta" klienseket meg nem kell a telefongyártóknak, mag az Nvidiának feltalálni, ugyanis már rég feltalálták. A hőskorban így működött a számítástechnika. A nyomai még ma is fellelhetők a UNIX/LINUX/BSD rendszerekben.
    Aki nem hiszi járjon utána.