• Justil
    #35
    Felületesen közelíted meg a témát. A pc rohadtul nem állt meg a fejlődésben, fejlődik az ugyanúgy mint a mobil, csak a mobil piacon most könnyebb mindent eladni, mert...na miért? Mert divatos.
    Hogy a rákba állt volna már meg a desktop szegmens fejlődése? Ugyan hasonlíts már össze grafikailag egy 2005-ös játékot egy maival? Na? Komoly grafikai, tervező programok? Vagy pl tudományos kutatást mikor fogsz te smartphoneon végezni?
    Te, és akik ezt szajkózzák, értsétek már meg, hogy bár az átlagembernek netezni, zenét hallgatni, miegymás már MA is elég egy jobb okostelefon, vannak, és mindig is lesznek feladatok, amikre soha nem lesz elég, mert a desktop szegmens mindig 5 lépéssel előrébb fog járni teljesítményben. Egyszerűen ilyen a fizika, nagyobb helyen, ha nem kell mindent zsugorítani, többet ki lehet hozni a cuccból.
    Csak hogy a legtriviálisabb példánál maradjunk, ahogy irta már vki: az okostelefonodon futó OS-t is egy pc-n írták, nem pedig egy másik okostelefonon, és ez még nagyon-nagyon sokáig így lesz.

    Mindemellett van egy SGS-em, és nagyon bírom, de NEM arra való, hogy kiváltsa a pc-t.