• Looooser
    #44
    hmmmm... 3 format c: után is vissza tudok adatokat állítani (megfelelő program háttérrel és tudással bárki képes rá), ha virtuális bűnözésről van szó akkor a rendőrség hacker/cracker kategóriás vagy azoknál is jobb informatikusokkal dolgozik, akik végképp vissza tudják állítani.
    Nem tudom hogy vagytok ti az ellenkező nemmel, de mindenkinek volt 18 éves kora előtt kapcsolata, (akinek nem inge ne vegye magára) de miután elterjedtek a fényképezős telefonok, digitális fényképezők és web kamerák. A fiatalok közt mint nálam is előfordult, hogy kaptam a barátnőmtől meztelen vagy nagyon lenge öltözetű képet, igen töröltem azokat a gépről (kapcsolat vége, rendszer hiba stb), ritkán formázom a vinyóm (mint mindenki) de ha egy ilyen okos Tóni vissza állítja és azt látja hogy a képen levő exem még nem 18+ akkor ennyit fog mondani:
    Áhhá!!! pedofil!!!! Sportkormányt neki...
    ilyenkor nem tudsz védekezni, mert ott akép mint bizonyíték... aztán kezdődik a kálvária exem sír hogy miért nézik mások a ledér képeit, az apja megakar ölni hogy miért van a gépemen a kicsi lányáról meztelen fotó... stb... egy életre megkapom a bélyeget...
    szvsz jól tette hogy nem adta meg a kódját