Az emberi társadalom értelemesebb, esetleg butább volt a régebbi időkben? (100 éve vagy akár ezer évekre visszamenőleg is.)
-
remark #152 "De az, hogy mindefée elborult eméletekkel jönnek egyesek, 0 bizonyítékkal és konteókkal leöntik bocs, de az nekem picit sok."
Fogd már fel ember, hogy [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1285614489&no=92]#92[/URL]-rõl beszélek, ahol ott van a forrásod, tanulmányozhatnád hogy miről beszélek, de te teszel rá nagy ívben, mert bonyolult, vagy nincs kedved, vagy tudomisénhogymiért!!
Nem kell velem egyetértened, sőt, le is írhatod, hogy nem értesz egyet, és nem fogok kiakadni. De te beköszönsz, és egyből idiótának nevezed az embert. Bele se nézel, hogy mi a téma, csak tolod a minden tartalom és értelem nélküli "ufónáci-ezoterika-NWO-baromság" dumádat.
És mivel ezek után "természettudományos tényekre" hivatkozol, hát a helyedben én nem csodálkoznék azon, hogy mások meg lehülyeidiótázzák azokat a kis tudós-palántákat, akik pár év egyetem után azt hiszik magukról, hogy na most akkor ők tisztában vannak a világ dolgaival. Nem, barátom, ti azzal vagytok tisztában amit a tanítóbácsi megtanított. Majd 10 meg 20 meg 50 év múlva, mikor már éltetek is és tapasztaltatok is egy kicsit, utána TALÁN valami majd derengeni fog.
Sokan akik ide járnak szeretnék ha ez a frissdiplomás okostojások fóruma lenne, egy olyan hely mint a kedvenc kocsmátok, ahol egymás vállát veregetve röhöghettek a világ barmain, akik még annyit se tudnak mint TI.