Az emberi társadalom értelemesebb, esetleg butább volt a régebbi időkben? (100 éve vagy akár ezer évekre visszamenőleg is.)
  • forrai
    1."Nem teljesen pontos..."
    Különösen annak örülük, ha úgy vitatkoznak velem, hogy ugyanazt mondják, mint én. Ezt a Te esetedben meg fogom szokni. Mert amit most irsz, az legfeljebb részletezi az állitásom, de nem mond ellent. Egyébként a felhajtóerőt már a régi kinaiak is felfedezték, azután még a Montgolfier fívérek is. Leonardo is kapisgálta. Azután meg 20-30 év alatt elterjedt. Na ezt mondtam én.
    2. "kik képesek mindezen részegségeket egésszé fabrikálni..."
    Na ez nagyon tetszett, főképp ha direkt volt. Akkor most túltettél rajtam... Mert nekem ehhez fél deci kéne előtte, minimum...

3. Te vagy az első, aki kérésem nélkül is adott definiciót a tehetelenségre, ezt: "A tehetetlenség egy állapot, amiből egy erőhatás - bolygók esetén például a gravitáció - gyorsuló testet csinál."
    Nos- ez nem definició. Én az enyém leírtam már. Az sokkal jobb.

4. Ez a fórum, és a honlapom a releváns irodalom.
    Ha ez a hősköltemény nem érdekel, ne figyelj oda.

5. Én alkalmazott kutató voltam. Tréfás jelszó volt: Sohase ismételj meg egy mérést, ha egyzer sikerült.
    Tudok olyan mérést mondani, ami kétszer nem mutatja pont ugyanazt. Akkor meg tedd a polcra a jegyzőkönyvet.

6. Szörnyű, hogy undorodsz a filozófiától...még az irmagját is kiirtanád a tudományból! Tekintsd a vallást alkalmazott filozófiának, és logikának.
    Nem lehet, hogy a tudományt a hasonló logika- lovagok kisajátitsák!