kanduhr#67
Istenem... Maradtál volna kussban. Annak idején az Aliens bizony horrornak is számított, amit megspékeltek egy nagy adag akcióval. Szerinted ne legyen akciódús; szerintem meg legyen. Ennyi.
Fincher meg teljesen más stílusú filmeket csinál, összehasonlítani őket kb teljesen értelmetlen. (és ettől nem is fogsz okosabbnak tűnni)
"A mélység titkáról nem írtam rosszat, csak azt, hogy felejthető. Néhányszor meg lehet nézni. Olvass már vissza vagy kapcsolj át write-onlyból!"
- Nem írtál rosszat... azon kívül, hogy a végén leírtad: csak a Terminator jó, a többi rakás fos... Szóval előbb olvasd vissza saját magad, mert össze-vissza írsz).
T2: A T2-ről pofáztad, hogy nem kellett volna. Nem a T2 hibája, és főleg nem Cameroné, az, hogy a 4. rész milyen lett. A filmtörténelem legjobb akciófilmjét ZS-zed le. (bezzeg az első rész, amely egy véresebb B-movie - persze kurva jó film - az zseniális mi?:D)
Titanic: látom lassú a felfogó képességed. Ha csak a katasztrófa érdekel, ott a Discovery, ahogy már írtam. Cameron írt hozzá egy egyszerű romantikus szálat, ami még így is alig fért bele 3 órába. (az eredeti vágás ennél is hosszabb volt). Nem tudom mi ezzel a probléma. Az hogy ez neked nem tetszik így, attól még nem lesz nézhetetlen fos.
"De, pontosan, hogy igen. Amíg 2 rongyból nem úszok meg egy mozit, addig igenis legyen a film nagy durranás. Ha nem az, akkor szar. Ilyen egyszerű a képlet. Te talán beülsz egy vendéglőbe és 2000 Ft-ért megkajálsz, és egy ehetetlen moslékot raknak eléd, amit nem tudsz megemészteni, azt minek titulálod? Kifizeted, vagy botrányt csinálsz? Te répa vagy, tudom jól, csak itt mered a tutit megmondani, ezért szó nélkül lenyeled a keserű pirulás. Én viszont hagyma vagyok, galambom! Ami a szívemen, a számon, szemtől-szemben is. Én még fel is borogatom az asztalt! A pénzemért nekem nyalják ki a seggemet! Ez a minimum."
Szerinted mennyire szarok rá, hogy te mit vársz el a 2000 ft-odért? Már az első nap lehetett hallani arról, hogy ezúttal a látvány lesz a főszempont (a Titanicnál meg pont a sok "nyáladzás" volt a bajod: most döntsd már el mit akarsz). Legközelebb ne birka módjára menj moziba, hanem olvass utána.
Egyébként nem... nem csak itt merem megmondani a tutit, nem is tudom honnan veszel ilyenek - talán még fiatal vagy a vitázáshoz és ezért nem tudsz rendes érveket felhozni.
Egyébként ezek szerint a True Lies is egy rakás szar nem?
A fórum trollocskás megjegyzéseid fölöslegesek; előbb nézz utána mit is jelent pontosan:D