• B0nFire
    Te sem vagy túl értelmes, Kandúr Bandi. Javaslom, keress egy statikust, mert nem jó ómen a repedt fal.

"Az Aliens az egyik legjobb folytatás (...) egy akciódús, horroros, sci-fis film..." — itt a baj! Ne legyen akciódús! Félelmetes legyen. Az meg nem volt egy percig sem. Tehát nem is horroros egy cseppet sem.

Igazad van: összekevertem a harmadik és a negyedik részek rendezőit? Ettől repedt meg a fal mögötted? Mindkettő szar volt, nem is tudom hirtelen melyik volt nagyobb rakás. David Finchernek ezerszer jobb filmjei vannak, és a kisujjában több van, mint James Cameronéban, ha már itt tartunk. Ha ő rendezte a harmadik részt, és kiszállt forgatás közben, azt jól tette. Gondolom azóta sem büszke arra a filmjére. De ettől még nem kell a földnek megnyílnia.

A mélység titkáról nem írtam rosszat, csak azt, hogy felejthető. Néhányszor meg lehet nézni. Olvass már vissza vagy kapcsolj át write-onlyból!

Titanic: igen. A hajó elsüllyedése érdekel, mint mindenkit, aki beült végigszenvedni azt a vontatott, szirupos, giccses, hollywoodi nyáltengert. Mivel állítólag katasztrófafilm vagy mi a fene. Azért ültek be az emberek, hogy lássák, hogy süllyed el, és hogy haldoklanak az emberek. Tudod, ez a sztori magva. Ha ez nem történt volna, nem lenne miről filmet csinálni. Továbbá felhívnám a figyelmedet, hogy volt ezelőtt is Titanic film, ami hitelesen dolgozta fel a tragédiát, továbbá volt egy SOS Titanic című regény is, amiben kapásból több kurázsi volt, mint Cameron filmjében. A Cameron-féle Titanic egy tipikus nyáladzó popcorn-mozi. Fos, egy akkora, hogy megérdemelte a 11 Oscart, amit kimondottan csak a fos filmek kapnak, mint pl a Ben Hur. Nókomment.

"Terminator 2: ZS kategóriás gagyi szar? Ember, te mit néztél?" — Okos kis tanulékony trollocska vagy, értesz hozzá, hogy forgasd ki az ember szavait, de úgy látszik, az értő olvasás nem az erősséged! Olvass a sorok között. Nem a Terminátor 2 a ZS-kategóriás, hanem amivé vált. Gondolok itt a sötétarcú új akcióhős által végigmormogott Salvation című produkcióra. Talán nem láttad? Nézd meg, és nyilatkozz! Szerinted nem becsteleníti meg a Terminátor örökségét?

"Az Avatar viszont tényleg nem lett nagy durranás. De ettől még nem pocsék szar film." — De, pontosan, hogy igen. Amíg 2 rongyból nem úszok meg egy mozit, addig igenis legyen a film nagy durranás. Ha nem az, akkor szar. Ilyen egyszerű a képlet. Te talán beülsz egy vendéglőbe és 2000 Ft-ért megkajálsz, és egy ehetetlen moslékot raknak eléd, amit nem tudsz megemészteni, azt minek titulálod? Kifizeted, vagy botrányt csinálsz? Te répa vagy, tudom jól, csak itt mered a tutit megmondani, ezért szó nélkül lenyeled a keserű pirulás. Én viszont hagyma vagyok, galambom! Ami a szívemen, a számon, szemtől-szemben is. Én még fel is borogatom az asztalt! A pénzemért nekem nyalják ki a seggemet! Ez a minimum.