• MacropusRufus
    Nekem mindegyik filmje tetszett :) lehet kövezni de a Piranan még röhögtünk is :)
    Szerintem az Avatar azért nem ütött akkorát mint pl. a T2 v. a T1 vagy esetleg az Abyss mert nincs benne semmi új, a 3D leszámítva.
    A fenti filmekben mindegyikben volt valami korszakalkotó: a T1 szotirja. A T2 és az Abyss látványvilága. Gondolom mindenkinek dülledezett a szeme amikor a T1000-es gondnélkül átfolyt a rácson v. kijött a kockás padolóból (sztem ez az egyik leglátványosabb része a T2-nek). Az Abyss-ben a vízből formálódott "kígyó" ami bejött a bázisra. Ezek még a számítógépes effektelések "hajnalán" készűltek. Ütöttek is keményen. Az Avatar ehhez képest mit is nyújtott? Semmit, egy 3D élményt, ami bizonyos szemibával rendelkező embereknél gy.k. nem is létezik (barátnőm szeme is ilyen). A látvány szép meg jó me gminden de új nincs benne. A Matrixnak sem a szotirja maradt meg mindenkiben, hanem az állógömb technika. Az idő lelassítása és visszajátszása.
    Mondjuk a Titanic már hülyeség, egy nyálas romantikus marhaság, amiből az tis megtudtam, hogy -2 fokos vízben képes az ember beszélgetni akár 10 percig is.... :)
    Szóval szerintem a következő ütős film az a 3D alkotás lesz amikor a szereplők konkrétan a térben lesznek és nem a vásznon 3D illuziót keltve.
    Viszont ennek nem lesz értelme ui. csak bizonyos szögből lehet az eseményeket jól látni.

Mindenesetre nálam a rági Cameron filmek a menők, nem az újjak um. Titanic v. Avatar.
    Viszont Cameron bácsi is erősen gagyisodik: lesz Avatar 2..... :(