acdc#204
Mibol gondolod,hogy megsertodtem tudtommal egy negativ tartalmu jelzovel sem illettelek mint ahogy Te sem.Ha annak vettem megerositelek benne,hogy nem.
Kpv
"Ezert jo a belinkelt video, mert a sok ufo hivo rajohet, hogy tudatlanabb mint az okoriak voltak"
Nem vagyok ufo hivo (bar a repulo szerkezetekrol szolo rajzok es legandak tenyek-pl ezekiel-az nem feltetlenul jelent ufot pl johettek atlantiszrol vagy akarhonnet,jelenleg is megvan a fejlettsegi kulonbseg mondjuk japan es valami dzsungel lakok vagy kannibalok kozott) de gondolm sok ufo hivo sem allitja,hogy ufok epitettek mivel a legendakban az van,hogy leszalltak az Istenek az egbol es megtanitottak oket dolgokra utmutatast adtak stb.
Tehat szerintem a video nem zar ki semmit sot azt bizonyitja,hogy civilizalt korunkban is valakinek meg kell mutatni utmutatast kell adni,hogy tortenhetett hiszen a tobbseg nem tudja.Lasd a cimet
"A tudomány évszázadok óta próbálja megérteni, hogyan voltak képesek az ókori egyiptomiak a nagy piramisok megépítésére".