• Doktor Kotász
    "Látom te vagy itt a főokos, mindentudó, és megmondó...
    Akkor akad nekem is pár kérdésem:)oszd meg velem bölcsességed, és mindentudásod.

Ha kb 10p/kő berakási sebességet veszek figyelembe átlagban (ami szvsz egészjó) akkor kb 43 évig tart felépíteni...10e emberrel számolva(te írtad) ehhez kell kb vagy 50e ember ellátást szervező és biztosító+ a váltás+ a kiesők pótlására."

Te meg a nagypoféjő megmondó ember vagy, aki észre sem veszi, hogy keveri kinek mit válaszolgat.

Szerintem nem én írtam, hogy 10 ezer ember kellett hozzá, de ha megkérdeznél, azt mondanám, hogy tényleg 10 ezres nagyságrendű létszám és évtizedek kellettek ehhez.

"ennek a sok embernek a logisztikai ellátása+irányítása+munka gördülékenység meg+szervezése....hát nem egyszerü feladat..és 43 év alatt sok sok munkás , és mérnök szakértő kiöregszik meghal...ezek pótlása? tanítása?"

Nem véletlenül találtak a piramiosok mellett táborokat, több ezernyi ember ellátását szolgáló konyhák maradványait, ételmaradványokkal, stb.
    Merrt tényleg 10 ezrek építették.

"Egy kőhöz 30-40 ember kell, elvileg(faragás mozgatás) az egyszerre 25 kő (a te 10e embereddel számolva)nem érzed hogy egy kicsit nevetségesen számolsz??? és érvelsz?
    Nem beszélve az egyéb külső körülményekről..szárazság, járványok,háborúk stb"

Kurvára nem beszéltem eddig emberekről, így nem tudom, hogy milyen érvelésről hadoválsz itt.

"ja és Zahi Havass egy idióta öntelt seggfej:)"

Az nem világos, hogy ezt miből következtetted ki, vagy éppen miért nekem reagálod ezt.

Kicsit zavaros vagy. Ötletelek magamban, hogy te az afféle öntelt troll faszfej vagy, aki össze-vissza írkál mindenkinek hülyeségeket, hazudozik arról, hogy a másik mit írt, és jól elvan a nem létező vélemények cáfolgatásával, tehát szándékos a tevékenységed, vagy egyszerűen a hülye balfasz vagy, aki nem tudja kinek válaszolgat, és ezt az egészet másnak akartad írni.

Csak, hogy világos legyen, én miről írtam eddig.
    Nagyjából arról, hogyan oldható meg technikailag, tehát építészetileg egy piramis építése (daruk, és UFO-k nélkül), illetve a PI, és a másodperc-nap arány azonosságát hogyan lehetett a föld átmérője és a piramis magasságának arányával kifejezni két bot, két inga, meg egy fakerék segítségével.