"1.eloszor is a hegybol hogy vagtak ki ekkora ko darabokat ? a vizzel ne jojjetek mert az egy balfaszsag"
Lehet, hogy a víz balfasz, de a vizezett ék pont emiatt repeszti szét a köveket. Balfasz víz, balfasz ék.
"2. hogy szallitottak el a 2.5-40 tonnas koveket, 100-1000 ember tudna felemelni durvan,de ennyien hozza se fernek,darut se tudtak volna csinalni"
Én egyedül kb. 10 tonnás követ kellő idő alatt oda viszek neked, ahová akarod.
Az órabérem persze állnod kell. De 100 tonnás követ is tudok mozgatni, ha nagyon muszáj. Én egyedül, korszerű gépek nélkül.
"3. a megmunkalas , honnan szedtek ennyi kofaragot, egy ko levesese hetekig eltart,es ha belegondolunk hogy acel sem volt, sem mas kemeny fem, akkor hihetetlennek tunik honnan szedtek ennyi eles szerszamot, mivel eleztek oket."
Miért vagy ekkora buta? A legerősebb szerszámok nem fémből vannak, hanem erős ásványokból. Egyiket élezed a másikkal, te buta szamár.
"4. hogy vittek a helyukre a koveket , tobb szazan huztak vontak, epp eleg lenne felvinni egyszerre egyet barmilyen rampan , igy is orakig tartana"
Ld. fent, butuska.
"5. tobb ezer ember kellene az egeszhez, ezeket etetni ,itatni, ruhazni,betanitani a munkara, csomoan meg is halnanak a balesetekben"
Nem kell több ezer ember, te csacsi.
Max. 10 ezer kell, és egy korbács.
"szerintem azon a szinten megoldhatatlan , viszont ha a koveket a helyukon zsaluzzak es ontik, akkor mar 100 emberrel is brutal gyorsan lehetne "
A piramisoknál valszeg nem öntötték a köveket helyben, mert akkor nagyobb falatokat öntöttek volna, nem aprózták volna annyira el. Millió kő helyett elég lett volna bazi nagy falakat csinálni, te oktondi.