Major#17
Az M$ azért most nem sokkal tart előrébb, mint az X-box érában.
-Végül is egy olyan piacon van jelen, ahol a Sony azt hitte, hogy soha sem akasztják meg a bajszát.
Japán piac továbbra is dögkút...
-Felesleges róla beszélni, Japánok maradnak mindig a hazainál.
Tény, hogy a multiplatformoknál viszont más a helyzet. Ott az X360 könnyebb programozhatósága
-Végül is összekötöd a PC-vel és fejleszthetsz is. Evvel szemben PS3 fejlesztői kitet láttál már? Még egy plusz gép és nem kevés dollár hogy belekezdj, akár hobbifejlesztőként is.
Pro: PS3-ben erősebb a vas így előbb utóbb a programozók szebb összhatást hoznak ki a történetből.
Kontra: Xbox könnyű chippelés, a Microsoft szemet huny e felett, hiszen vegyük csak a hazai piacot kinek van pénze 20 ezer Ft-os Játékra.
Személyes meggyőződésem, hogy a BD erőltetésébe bukott bele először Sony, én bízok a korongos tárolás lassú halálában.
Bár ettől függetlenül nekem okoz problémát esetleg 5db duplarétegű dvd behelyezése sem.
De, ne feledkezzünk meg mondjuk arról sem, hogy a Halo: Reach megjelenése jelentős hátszelet adott az Xbox 360-nak: gyakorlatilag megduplázódtak a konzoleladások a játék piacra dobását követően.
És itt a Kinect...
Én a verseny párti vagyok :) De az egyszerű szegíny parasztgyereknek drága a PS3 és főleg a hozzá vehető játékok :)