z3d#51
Hmm....vegigolvastam a hozzaszolasom, es nem lattam benne olyat, hogy "tobbseg" szo. Mintha az irtam volna, hogy .. azert a biztonsag kedveert meg egyszer megnezem ... "vannak emberek", akik nem azert nem vesznek almat, mert csorok, vagy mert irigyek. De nyilvan nem is ezt irtam alapvetoen, csak este modositotta az almaellenes titkos szovetseg, aki azon dolgozik, hogy bemocskolja az almatermekeket.
Megprobalom meg egyszer. Az emberek egy reszenek van ra penze, es nem is irigy sem az iphonera, sem a tobbi alma termekre. Egyszeruen azert nem vesznek, mert nem ez a legjobb szerintuk, es ennek hangot is adnak. A hangadas oka is egyszeru: az almasok el vannak telve a dolgaikkal, hogy bizony az a legjobb, es ez szeretik hangoztatni is. Jo termekek. Szepen ossze vannak rakva. Bizonyos dolgokban uttoroek. De vannak hianyossagok, amik felett egyes emberek szemet hunynak (nincs ra szukseguk, vagy egyszeruen csak szemellenzo, mindenki dontse el maga), masok meg nem.
Igen, en is tudnek iphonet venni, es nem, nem fogok venni, foleg nem 16 oras sorbannallas utan. (tudom-tudom, tulajdonkeppen csoro es irigy vagyok).
Probalj ervelni technikai parameterekkel, tudassal, vagy akarmi massal. Csak ne a csorosaggal, mert pont ezek miatt sznoboznak le benneteket.