Ki tudod kötni TV-re, van hozzá kábel (és nem csak méregdrága Apple kábel, ebayről megveszed az utángyártottat pár dollárért szállítással együtt).
Net böngészés... 1 év alatt összesen 1x hiányzott a flash, amikor egy étterem telefonszámát akartam megtudni, aminek volt olyan okos a webfejlesztője, hogy flash only honlapot csinált neki (2010-ben tartón lőném aki flash only honlapot csinál, de ez más téma). 1 perc alatt megoldottam a gúglival a problémát.
A backlit-szenzoros fényképezője nagyon jó képeket és videót csinál. Lehet nem jobbat mint az N8, de nem lehet ez a telefon se mindenben a legjobb. Nincs olyan telefon ami mindenben a legjobb (Az N8 sem az, az meg sok más téren van elmadarva az iphonetól)
Akárhogyis nézem, azok a hiányosságok amiket felsoroltál nagyon sok embernek nem kritikus tényezők. Teljesen normális hogy valakinek jó választás az iPhone.
Én egyébként ott voltam az Arénában a nyitáson, és szerintem egy profin megszervezett és levezényelt média / marketing esemény volt. Az mondjuk kicsit gáz hogy egy telefon miatt volt ez az egész, ezzel már nem értek egyet. De valahol ezért iPhone az iPhone, semelyik másik okostelefon miatt nem rendeztek volna ilyet. Valahol hogy ennyi pénzt fektetnek a marketingbe egy ilyen sokadrangú országban is mint Mo. jelzi, hogy mekkora céggé is nőtte ki magát az Apple.