• Calisius
    #8
    Úgy elszomorít, hogy még az MTI szerkesztői sem kutatnak bővebb hírforrások után. Több olyan e-book is van a magyar piacon, ami - árban ugyan nem a legkedvezőbb - tökéletesen megfelel egy sokat olvasó embernek. Vegyük például a Koobe nevű szerkentyűt. A támogatott nyelvek közt ELSŐ helyen szerepel a magyar. Már ez sem kis dolog.
    Támogatott fájlformátumok: PDF, DOC, RTF, WOLF, MP3, HTML, TXT, CHM, FB2, Djvu, PNG, TIF, GIF, BMP, JPG, PPT, EPUB, LIT (csak angol nyelvű könyveknél), PRC, MOB (nem DRM).
    Egy gombnyomással lapozhatunk, így téve az olvasást egyszerűbbé. Tehát egyáltalán nem kell a millió kis apró gombocskával vacakolni. Aki látott már egyet is (legalább képen), láthatja, hogy van rajta kb 10 gomb. Irányítani nem nehézkes. Viszonylag gyorsan - 1-2 mp alatt - frissíti az oldalakat. A fekete-fehér színekről meg csak annyit, hogy a regények is fekete-fehérek. :)
    Egy feltöltéssel nagyjából 15 kötetet lehet elolvasni.
    Az egyedüli hátulütője ennek a készüléknek; az ára. Magyar viszonylatban rendkívül borsos: 80 ezer forintos árral nehezen tud nagy piacokat elérni vagy meghódítani.