DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • DarkSector
    Elnézést kérek, ebben igazad van, soknak tűnhet.

de mondok 2 dolgok példának:

1. nekem azt mondják hogy mindig videókból ítélek (sokak szerint helytelenül), ezért meg a BOSSFIGHT-ok miatt letolom 1x.
    2. nem véletlen raktam spoiler-be, nem kell annak ezeket amiket írok magára venni, LENT ALÁÍRÁSOMBAN A SAJÁT GONDOLATOM: "Minden játék annyit ér amennyire a játékos tartja"
    3. Én személyszerint már rég nem ott tartok hogy a régiekhez mérjem, mert azt nem lehet, most ott vagyok hogy Dante-t aránylag megkedvelve próbálom önnmagához mérten a 2012-2013-as játékokhoz viszonyítani....
    Nekem sajnos ez picit gyenge a nemrég megjelent játékokhoz képest. :P

De igazad van, ezért is teszem spoiler-be, mert én nem rtem még végig, ez csak észrevétel volt. Abból amit eddig láttam.

Azért senki ne felejtse el én nem divatból fikázom, ahogy más játéknál itt is megnézem objektíven (vagy szubjektíven , akkor oda is szoktam írni hogy szerintem), hogy mit nyújt a cucc.
    És nem utolsó sorban, a RE-DMC fika részemről nem divatfika, ezt kikérem magamnak, mert a számomra legjobb sorozatokról van szó, amiket kedveltem, és pont ellenkezőleg az lenne a nem életszerű ha isteníteném, csak mert nekem bejött a sorozat.

Ezért tettem spoiler-be, hogy aki nem szereti amit írok, ne is kelljen olvasnia. :)