963
DmC, azaz a Devil May Cry reboot
  • Myselor
    pedig megvan csak DmC így keresd és aztán van írva hogy devil may cry :)
  • DarkSector
    thx. ott kerestem de nem talááltam csak a 4 részt, meg asszem a 3.-at. :D
  • Seth
    Főmenü-->extra-->STAT
  • Myselor
    itt linkelte az egyik srác. a letöltések menőben kikeresed:) amúgy meg jó lett szerintem
  • Klemice
    kiírja valahol az időt, vagy csak úgy megsaccoltad?
  • Fehercsoki
    Most végeztem az utolsó küldetéssel, az egész kevesebb mint 8 óra volt, és mivel újrakezdeni biztosan nem fogom ez nagyon kevés=/
  • DarkSector
    Honnan töltötted le ha szabad kérdezni? mert haver fiának feltenném ha szabad.
    nem nagyon vágja a menüben a kiírásokat, nem mintha olyan durva lenne.
  • Myselor
    igen,miért?én kipróbáltam
  • DarkSector
    Amúgy van aki magyarosítással játszik?
  • DarkSector
    Van pár komment régi hsz-ban ahol igen méregettem a régiekhez, meg a grafikai motorra amit írtam, de a spoiler-ben hogy a pályák monotonok, azt úgy néztem hogy végiggondoltam kb az AAA címeket, és hogy milyen szinten tudnám besorolni. :P

van még 13 chapter bármi megtörténhet, nagyon befogadónak érzem magam, nyitott vagyok a változásra. :D
  • Myselor
    jólvan okés bocsi.na akkor nem méred azokhoz,de játszad végig jó volt szerintem:Dd
  • DarkSector
    De ne mond hogy mérem a régiekhez ha mondom hogy nem mérem....:D
    AMIT A SPOILERBE ÍRTAM AZ NEM A RÉGIEKHEZ MÉRT VÉLEMÉNY.

Hiába akarod elhitetni velem hogy nem , ha egyszer a saját érzéseim.

Miért tagadnám le, semmi hasznom belőle...:D
  • Myselor
    hát akkor azt kihagyod megvan oldva:) de amúgyse kell beletudsz lépni a mappokba felszeded a cuccot és kilépsz:)
  • szomferi
    hát nem terveztem 2x végigjátszani :D
    nekem nagyon tetszik, nem fika lett volna, csak amolyan "mire gondolhatott a költő" :D
  • Myselor
    naaaa mostmár aztán tényleg elég legyen :D igen bazdmeg mert később visszatudsz menni és felszedni ott a lost soulst a kulcsot bármit is rejtsen,2x végigjátszod megvannak ezek:)
  • szomferi
    az vicces volt tegnap, mikor a Virility raktárában jártam tegnap, volt egy "ajtó", amit csak az Eryx-szel lehetett volna szétütni, holott azt ugye csak sokkal később kapom meg... vicc :D
  • Myselor
    akármennyire is mondod,én is mérem még így is a régiekhez ,ez tök normális főleg a te helyzetedben,és más játékokhoz is,de ezt is már megbeszéltük,nem baj az hogy neked azok jobban tetszenek:) ez most ilyen stílusú kicsit üres ez a limbo de elég jó lesz ez nekünk.én már 2x végigjátszottam :d tervezem még párszor:)
  • DarkSector
    a-a

nem a régikhez mérem, amit tegnap írtam, az globálisan nézem, nekem mint "nem DMC" tetszene, eljátszom bármilyen H&S-el, de ha szétnézek a H&S stílusban (vagy bárhol másban), a pályák egyszerűek (eddig) , ezt nem tudom nagyon figyelmen kívül hagyni, a H&S kategóriában azért fontos a környezet. Nem? :D

Értem hogy "pokol", de a pokolnak sem kell ennyire fapadosnak lennie azért. Gondolom. :D
  • Myselor
    hát mondjuk igen,lehet benne nagyon szépeket kombozni ^^
  • Myselor
    nem kell elnézést kérni mindenkinek lehet saját véleménye.pl a tiédet értem még meg a legjobban,régóta játszunk mindketten kb minden játéknak ismerjük a legelső részeit is.bár én ennek pont nem,de ha neked az jobban tetszett elfogadom,én más fajta ember vagyok nekem ez jobban,talán bejönnek ezek az állatságok amik benne vannak,zene meg a többi hülyeség:)
    nekem ugyanúgy tetszik a 4 is,de ez azért nekem jobbb:)
  • DarkSector
    mondjuk egyetértek nemhogy ultra kombókat venne fel valaki nekem...:D
  • Myselor
    hát neked ez nekem az nem jtöt be annyira.csak említsem az ugrást,ott annyira béna szar volt.nem egyszer azért estem le mert kb szinte csak a levegőben ugrott előre nem is,idegesítő volt.meg hogy a bossok gyorsan mozoghatnak,de én nem tudok.mire oda futok eljön.persze miután megvolt a stinger okés volt.nekem ebben jobban bejönnek ezek
  • Myselor
    hát tudom de már kurva unalmas,majd ha valami érdekes lesz benne akkor rakja be ide
  • DarkSector
    Elnézést kérek, ebben igazad van, soknak tűnhet.

de mondok 2 dolgok példának:

1. nekem azt mondják hogy mindig videókból ítélek (sokak szerint helytelenül), ezért meg a BOSSFIGHT-ok miatt letolom 1x.
    2. nem véletlen raktam spoiler-be, nem kell annak ezeket amiket írok magára venni, LENT ALÁÍRÁSOMBAN A SAJÁT GONDOLATOM: "Minden játék annyit ér amennyire a játékos tartja"
    3. Én személyszerint már rég nem ott tartok hogy a régiekhez mérjem, mert azt nem lehet, most ott vagyok hogy Dante-t aránylag megkedvelve próbálom önnmagához mérten a 2012-2013-as játékokhoz viszonyítani....
    Nekem sajnos ez picit gyenge a nemrég megjelent játékokhoz képest. :P

De igazad van, ezért is teszem spoiler-be, mert én nem rtem még végig, ez csak észrevétel volt. Abból amit eddig láttam.

Azért senki ne felejtse el én nem divatból fikázom, ahogy más játéknál itt is megnézem objektíven (vagy szubjektíven , akkor oda is szoktam írni hogy szerintem), hogy mit nyújt a cucc.
    És nem utolsó sorban, a RE-DMC fika részemről nem divatfika, ezt kikérem magamnak, mert a számomra legjobb sorozatokról van szó, amiket kedveltem, és pont ellenkezőleg az lenne a nem életszerű ha isteníteném, csak mert nekem bejött a sorozat.

Ezért tettem spoiler-be, hogy aki nem szereti amit írok, ne is kelljen olvasnia. :)
  • Shep
    *egyszerű
  • Shep
    Nem, régen sem volt egyszer de ez a rendszer szerintem nem jó, legalábbis nekem nem az. És a játék is valahogy olyan semmilyen legalábbis az amit láttam belőle az volt.
  • Kongy
    csak 1 pelda: mebtesrendszer. meg dmc4ben is nagyon vigyazni kellett h ne halj meg ennel a jateknal meg kb leszarhatod ugyis visszatesz 10mpel elobbre mindenhol! bossnak ha levetted az elete felet oda tesz vissza ahol mar lenn van az elete fele.
  • Kongy
    ezek a jatekok mar amai buta nokedli generacionak keszulnek azertt van lebutitva az egesz. emlekszem regebbi gamekkel mennyit szenvedtem! meg a dmc4gyel is neha. de ebben a jatekban kb csukott szemmel vegigmegyek.. vicc nelkul. semmi kihivas nincs a manapsag megjeleno jatekokban minden a pofad ele van tolva agyontutorialozva h a fogyatekosok is konnyen megertsek.
  • Maxtreme
    Mert manapság az a menő hogy minden játékról gameplay-t készítsen az ember..
  • benőmenő
    Hogy valami pozitívat is említsek a zene harcok alatt jobb, mint a 4-é (bár ezzel pl. Darksector nem fog egyet érteni).
  • Myselor
    és ezt most minek?
  • kirpill75
  • Myselor
    jah :d
    elég fasz dolgokat beszól a bossoknak ez a dante,én nagyon bírom :d
  • szomferi
    Succubus, suck on this!

mekkora szöveg :D
  • Myselor
    most akkor az a baj hogy nem olyan egyszerű mint a régiben?máshogy kell igen,már minden bajotok komolyan:)
  • Shep
    Hát nem tudom engem egyre kevésbé tud lekötni a játék pedig még nem sokat játszottam vele, valahogy az irányítás sem jön be nekem, meg a harcok sem igazán. De leginkább talán az irányítás ami zavar, nyomni mindig az egyik gombot, hogy olyan ütést hozzak elő amivel tudom sebezni az egyik dögöt de ha kétféle van akkor a másikról már lepattanok ráadásul van mikor nem is reagál elég gyorsan, a régi módszer nekem jobban bejött. Na mindegy adok még neki egy kis esélyt mert érdekel a történet.
  • Myselor
    hmm jónak tűnik.várom:)
  • Victor1103
    Sziasztok!

Aki esetleg végigvitte már a játékot PC-n megdobna esetleg egy save file-al?:) Bármilyen nehézség szintű jó nekem. Thx!
  • Klemice
  • Myselor
    miért a vergiles dlc az milesz?:)