DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez van ha nem x360 joy van...:S Érdemes egyet venni nem csak ez véget.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Klemice
gamepados fos irányításra valami megoldás? gondolok itt arra hogy a kaszához nyomva kell tartanom a mozgás stick-et, ami annyira nem gáz, de a baltához meg a kameramozgás stick-et...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
Most az angyal kaszára gondolsz nem? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
ezt nem igen értem :D tehát többre is kiterjedt a dolog szerinted?:) igazából könyebb volt most mint mondjuk azok a dagik xd néha faszok ha nem gurulsz el.hol tartasz?:)
DarkSector
Igen az gyenge, de sok ellenfélt elér, amolyan körkörös védelem. :)

DarkSector
Ja igaz a gipsz. :)

DarkSector
Ok
:)

Myselor
azért ez a succubus nagyon le lett gyengítve ám a demohoz képest:) szószerint röhejes volt na:P
wesker24
Régebben amikor még a játék sem jött ki mert még több hét volt hátra megjelenésig akkor épp láttam egy review-t amiben pont a 8 chapter volt !

Steamen már ma délben kicsomagolta a játékot meg is néztem hogy megy de törött bal kézzel nem igen tudok játszani ! :D

Mahd hétfön ha leveszik a gipszet a bal kezemrõl !
Myselor
jaja maradt ugyanúgy.azért majd ha te is eljutsz meszebb írjál még élményeidrõl és tapasztalataidról véleményed se hagyd ki persze :D én is így fogok tenni succubusra kiváncsi leszek.kicsit fasz boss tud lenni ha nem figyelsz,demoban azért volt hogy nem elsõre ment,mert 1x meghaltam.itt nem szeretném.de már megvolt úgy is.most is így akarom :d a többi bossokat is.és a pályák remélem tényleg kicsit jobbak lesznek:)
DarkSector
Na 2.5...az nem vészes addig eljutok hamar.

20 chapter akkor megmaradt a tradició 4. részben is 20 volt....

DarkSector
Váááár!
Milyen résztel?
Vagy te nem játszol most?
Megvárod steam-en? Azt hittem 1-2 nappal a magyar elõtt lehet aktiváltatni vagy már nem?

Myselor
nem tudom mennyire lesz hosszú a többi.összesen 20chapter van.azthiszem holnap meglesz az elsõ végigjátszás.ma is tervezem még a játékot nemsokára intenzívebben,csak most csaj ügyek :D
Myselor
olyan 2és fél :)
wesker24
8 chapter-bõl láttam egy pár perces részletet és a Real World-el semmi gond nincs, ott egy szavad nem lehet majd ! :D
DarkSector
hány órát nyomtad hogy már 6.-ba vagy?

Myselor
amúgy én is ezzel magyarázom ezt a kopár szarságot démon világ :d
azért kiváncsi leszek késõbb mi lesz 6chapterbe megyek épp
DarkSector
My god alig várom adja isten hogy igazad legyen. :D

DarkSector
ja ez lemaradt:
ez mindenképpen jó pont.: Optimalizálás tökéletes, maxon elfut nekem is (1920x1080 max details)

irányítást nem néztem pc-n arra nem tudok mit mondani...

wesker24
Gondolom majd késõbb lesznek épp néztem egy trailert a 8 chapterbõl az a real world-ben volt na ott arra nem mondhatod azt hogy nincs berendezve meg nincsenek terep tárgyak ! :D

A Demon Világ mégis milyen legyen vazee el mondanád ??? :D Ha nem kopár éa puazta !

Ha Real World-ben lenne azt mondom OK de igy hogy 3 világ között tudunk majd játszani szerintem nincs gond vele !

DarkSector
Probáltam objektív lenni, ez nem elfogultság (elfogultságban igazad van hogy nekem a szinek a stílus nem az én világom, de ezt részemrõl már túltárgyaltam, mostantól objektíven állok hozzá, nem mint DMC), direkt 2 olyan dolgot írtam ami nem elfogultság, meg tetszés-nem tetszés dolga.

Szép a környezet? (eddig) nem. :) (nem crysis 3 kell, de azért a folyosók már ne legyenek egyformák szerintem...)
Vannak szétüthetõ tárgyak? (eddig) nem :)

Írtam, hogy majd lehet változik, meglátjuk...
Inkább spoilerbe tettem mert valakinek ez spoiler gondolom.

Myselor
akkor jólvan:) amúgy meg igazad van elég kopár szarok a pályák az nekem sem tetszik igazán.
wesker24
EZT mondom én is szerintem sincs semmi baj vele !

Az meg hogy milyen pályák vannak benne meg hogy néz ki LESZAROM ! :D

Dark Sector még abba is képes bele kötni hogy miért zöld a fû :D
DarkSector
Dante nekem mint leírtam lejjebb tök korrket, a demora is írtam hogy helyén van, semmi gond, a baj a régivel volt a transzfesztitával.
Ez simán csak kisfiús.

Még kidolgozottságra is fasza, árnyékok, az elején ha körbeforogsz az arcán rendesen realtime árnyékolás is van...

De bazze a pálya...az egy dolog hogy idétlen stílus számomra de hogy TÖK kopár, és ezt szó szerint mondom az elsõ 2 pályán az ellenfeleken kívül 2-3 kukát találtam meg a falon logo piros szarokat...ja bocs meg egy kulcsot, a Devil kulcsot.
Ne vicceljünk már, a DMC-ben be volt rendezve az épület, tele volt asztalokkal székekke. kint az utcán is.

Amúgy visszagondolva a demo-ra sem volt semmi de ott nem tûnt fel, így hogy low a háttér és hogy nincsenek tereptárgyak nekem ez fura...

De ez nem a játék baja, hanem a NT egy kalap sz.....

Myselor
én megértem õt is.de azért tényleg nem rossz ez a játék:/ a története is jó.érdekes.meg hát amilyen szépen kiadták pcre az tényleg nagyon dícséretes:)
wesker24
Hagyjad darksector túlságosan is elfogult a DMC-vel szemben minden létezõ apró hiába bele köt amibe csak lehet ahelyett hogy élvezné a játékot !
Fpocok
Szerintem jól néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
nem tudom hallod.oké a pályák nem olyan faszák mint mondjuk a többi részben.de szerintem danteval semmi baj sincsen,más ugye fiatal egy igazi fasz fej.de több is van benne.szerintem tök jófej,én kedvelem:)
DarkSector
Amibõl a szürnyek jönnek elõ?

DarkSector
Ha Fpocok mondja tuti így jön ki, nekem nem tûnt hibának vagy grafikai bunak semmi hiszen logikátlanul változik a pálya észre sem venném.

Shep
Ja ,hogy ez direkt van, hát szerintem elég gyászul fest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Elsõ kettõõt csináltam meg. elsõben oldalt vannak a falon azok a fekete csápszerû izék, a másodikban meg bent a kúriába na földön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Igen. Sok helyen, ahova lépsz, ilyen szõr-tüskék jönnek ki. Nagyon faszántosan néz ki.

DarkSector
Már én érzem cikinek hogy mindig csak hibát találok, de Dante mint karakteren meg a dolgain kívül nem sok szerethetõt érzek eddig.

Amúgy az átvezetõkben a háttér egy kartonpapír.

DarkSector
Mindjárt megnézem de eddig nem tûnt fel...melyik pálya?

Myselor
azért van 1-2 mob ami nagyot sebez,pl a fatass-ek :D kicsit szar õket lebaszni fõleg ahogy mész subuccushoz és szük helyen xd
Shep
Ja amúgy nektek is elõttetek pakolja ki a fekete takony akármit a földre, falra stb?

DarkSector
Jah, én tudtam mire számítsak, de neharagudjon már meg a Ninja Theory, Unreal 3-as motorral mérföldekkel elõrébb járnak már, és 2013 van, MI EZ A 2 pálya?
Ez a kastély vagy mi a gecim, sem egy szétüthetõ köcsög egy asztallal semmi...a DMC1-ben volt , nemhogy itt 12 évvel késõbb.

Na mindegy ...legalább a Bossfightok aránylag jók.

és nekem ne mondja senki hogy azért spóroltak hogy az ellenfelek szebben nézzenek ki, mert az ellenfelek jellemtelen valamik, kicsit közelebrõl annyi pixelbõl állhatnak mint dante haja.
Szóval nem értem a spórolást, de eddig sehol semmi interaktivitás a környezettel.
Ajtókat sem kell kinyitni.:P

meglátjuk változni fog-e a dolog.

Shep
Grafikával egyet értek, valahogy olyan csúnya, na viszont HD textúra bekapcsolva és mégis olyan bénák a textúrák, na mindegy.

Játék maga nem rossz sõt kellõen pörgõs, az irányítás elõször tetszett, mert könnyebben mennek a kombók, mint a régiekben viszont ezzel hogy egyszerre minden fegyver nála és tudja is õket használni emiatt egy gombnak több szerepe is van kicsit zavaró szerintem, nekem jobban bejött mikor választhattál ,hogy melyik fegyver legyen nálad. Küldetések viszont kicsit talán már túl hosszúak is, vagy legalábbis nagyon a határon mozognak, legalábbis számomra, ja és ami még nem tetszett, hogy túl sokszor van felszabdalva a játék átvezetõkkel amik annyira nem is izgalmasak. Pl. a 3-ban az átvezetõk ütöttek, itt valahogy ezt nem érzem.

DarkSector
Én 2 mapot toltam gyors, szó szerint gyors.
Nekem is fut a játék maxon de valamiért kibaszott csúnya a karakter arcán kívül minden, szerintem kár volt Unreal3-at használniuk ha nem értenek hozzá.

Az elsõ 2 pálya elég gyér, van az a vidámpark, utána az a ház vagy mi tökre eltévedtem azt sem tudtam hol vagyok tök egyforma minden folyosó...:D
Bazze mi lesz itt. :)
Kíváncsian várom a többit.

Elsõ fõellenfél aránylag könnyû (közepes nehézséggel)

DarkSector
Hát az elég story-s az tuti.

Fpocok
MP3at ezért hagytam abba... az borzalmas.

DarkSector
Metal Gear Solid? MP3? meg ezekben is, talán hogy a story nagyobb részt kapjon, bár kérdés hogy egy H&S-nél ez jó ötlet-e.

Fpocok
Nem értem miért gondolták azt, hogy az a jó, ha több a cutscene mint maga a játék...

DarkSector
Ez igaz.
Van olyan játék ami olyan mint a valóság?...kevés. :D
Gondolom mester sem teljesen az ellenkezõjére gondolt, hanem kicsit logikátlan összedarabolt minden, én értem mire gondol...

CalebJoe
A valóság unalmas minek olyan játék amit az utcán is látsz ha kimész vagy elutazol, erre van az ember végtelen fantáziája hogy kitaláljon jobbnál jobb dolgokat.
DarkSector
A 2 nem zárja ki egymást. :D

Intenzív de mégis fantázia-világ. :D
DarkSector
Intenzív, fogalmazzunk így. :D
Valóban ezeket a feliratokat meg szétesõ platformokat el kell viselni, nekem talán a sok villogó jelzés nélkül talán egy fokkal jobban bejönne.

Marad a Resident Evil...nekem ez a környezet meg a fantázia túl sok. :)