• caprocorno
    #3
    Megnéztem ezt a pornószűrőt. Hát elég érdekes kompatibilitási gondokkal küszködik. Nem nagyon szeretném, ha egy ilyen "kiforrt"szoftvert lennék kénytelen telepítni valami oknál fogva:)

    Kompatibilitás:

    -A Dolphin Knight nem működik 64 bites Windows alatt.
    -Az Avast Antivirus 4.6 (és annál újabb verziók) Web védelmi szolgáltatása akadályozza a Dolphin Knight P helyes működését. A probléma megszűnik, ha az Avastban kikapcsoljuk (leállítjuk) az "Állandó védelmek" szekció "Web védelem" szolgáltatását.
    -A Symantec Internet Security tűzfala gátolja a Dolphin Knight P lokális kommunikációját. Ez csak abban az esetben szűnik meg, ha a Symantek tűzfalban felvesszük a megbízható IP címek közé a 127.0.0.1 (localhost) címet
    -AVG vírusirtó 9.0-es, vagy annál újabb verzióval kompatibilis
    -AVG vírusirtó 8.5-es verzióban csak a LinkScanner komponens Surf-Shield funkciójának kikapcsolása eseten biztosított a jó működés
    -A Panda Internet Security 2010 (és más Panda verziók is) inkompatibilisek a Dolphin Knight P-vel. Amennyiben Panda telepítve van a számítógépen, a Dolphin Knight P nem tud működni.
    -Google Toolbar pugin az Internet Explorer böngészőn nem működik a Dolphin Kinght futása esetén

    Magyarán nyírjuk, bénítsuk meg a vírusvédelmet, és működik is. Pedig tudhatjátok, én nem vagyok az összeesküvés elméletek támogatója, és Chrome-ot használok, de azért egy ilyen programot nem raknék föl.