Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • NovaTerra
    Nemrég fedeztem fel a sorozatot. Első rész is jó volt már. Nézette magát nagyon és már be is fejeztem a harmadikat. Nekem még új minden, mert lényegében 1 hét alatt megnéztem a 3 évadot. Talán az első volt a legjobb. Sajnálom, hogy Jimmyt megölte Nucky. Nagyon jó karakter volt. Nem is igazán értem miért tette azt, amit. Hisz lényegében belesétált a halálba, pedig azért ott volt még a fia, aki miatt felelősséggel tartozik. És, mint kiderült lényegében csak az események sodrása miatt, amiben az anyja jelentősen közrejátszott, vált azzá, akivé. Az várható volt a 3. évad vége felé, hogy Richard nagy aprításba kezd. Örültem, hogy megúszta. Bár sniper múltja miatt talán ő ölt meg legtöbb embert az egész sorozatban, talán mégis ő a legártatlanabb, ha szabad így fogalmaznom. És elég őszinte, aki kb. csak egy kis családra és boldogságra vágyik. Nucky miután megölte Jimmyt vált igazi gengszterré. Még az első részben mondja Jimmy neki, hogy nem lehet csak félig gengszter.
    Rengeteg jól kitalált, fejlődő, változatos karakter van. És a történet is leköt. Most így harminchat rész után, már nézném is a következőt.