• CptObvious
    #3
    Nem tudom mit kell így csesztetni facebook-ot. Bár én már a kezdetek óta úgy érzem, hogy célirányosan uszítják az embereket, hogy igenis utálják facebook-ot, mert az maga megtestesült gonosz és tönkre teszi az életüket, meg egyéb baromságok. Mostanra mondhatni DIVAT lett belőle. Ez is olyan mint pl Justin Bieber, a kis nyálgép.
    -Hé te is utálod Justin Bieber-t?
    -Jahh, kis köcsög.
    -És te mért is utálod?
    -Hááá nem tom. Haverom mondta mekkora köcsög, szóval azé.
    -Jahh, én is. Kis pöcs, mindenki utálja.

    Körülbelül ez a helyzet facebook-kal is. Most utálja a nép egy része, mert az a menő.

    Senkinek se szorítanak fegyvert a tarkójához, hogy márpedig nézze a facebook-ot vagy a falon látja viszont az agyának egy részét. Innentől fogva eleve értelmetlen facebook-ot szidni. Ha valakinek ebből áll az egész, az az ő egyéni problémája, az ő hülyesége.

    Itt vagyok például én.

    Vannak a barátaim és én. Jó kis csoport vagyunk, szeretünk is össze járni. Viszont mindegyikünk tanul, dolgozik. Mindenkinek másképp jut szabadidő. A város különböző pontjain lakunk, néhányan Budapesten kívül.

    De facebook-on keresztül remekül elvagyunk egymással, mondhatni napi szinten.

    Beszélgetünk, hülyülünk. Ha valakivel történt valami érdekes, megosztjuk egymással - mert nem fogom egyenként felhívni minden olyan ismerősömet, akiről úgy gondolom, hogy igen, neki szeretnék mesélni erről.
    Napi szinten pedig nem találkozgatunk.
    Aztán persze ha leszervezzük a találkát, újra előkerülnek a facebook-on kitárgyalt témák, mert szemtől-szembe mégis más.
    És igen, a közös programjainkat is facebook-on szervezzük. Mert van egy jól működő felület, ahol könnyű kommunikálni egymással.