Egyhetes Facebook-bojkottot tart egy amerikai egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
800 tanulóval Egyetem....<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
másik: ki nem sz@rja le hogy nem bírják-e Facebook nélkül????????????,
áram nélkül szar, de IT nélkül még kibírom!
másik: ki nem sz@rja le hogy nem bírják-e Facebook nélkül????????????,
áram nélkül szar, de IT nélkül még kibírom!
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Ha így használnák az jó lenne. Engem az zavar baromira, hogy a netes újságcikkek tele vannak ezekkel a like bannerekkel, meg hogy N ember tetszett a cikk, követni akarják mit olvasok, stb. Ezekre én ugrok, és vadul adblock-olok. A másik ami zavart, hogy tonnaszám ömlött a falon, hogy x lájkolja y videóját, amin z lájkolja, hogy x tehene felzabálja mittoménki termését. broáf. => Na, így került a facebook nálam banra. Ha valaki akar valamit, akkor ír egy mailt vagy hívjon fel :).
Nem tudom mit kell így csesztetni facebook-ot. Bár én már a kezdetek óta úgy érzem, hogy célirányosan uszítják az embereket, hogy igenis utálják facebook-ot, mert az maga megtestesült gonosz és tönkre teszi az életüket, meg egyéb baromságok. Mostanra mondhatni DIVAT lett belõle. Ez is olyan mint pl Justin Bieber, a kis nyálgép.
-Hé te is utálod Justin Bieber-t?
-Jahh, kis köcsög.
-És te mért is utálod?
-Hááá nem tom. Haverom mondta mekkora köcsög, szóval azé.
-Jahh, én is. Kis pöcs, mindenki utálja.
Körülbelül ez a helyzet facebook-kal is. Most utálja a nép egy része, mert az a menõ.
Senkinek se szorítanak fegyvert a tarkójához, hogy márpedig nézze a facebook-ot vagy a falon látja viszont az agyának egy részét. Innentõl fogva eleve értelmetlen facebook-ot szidni. Ha valakinek ebbõl áll az egész, az az õ egyéni problémája, az õ hülyesége.
Itt vagyok például én.
Vannak a barátaim és én. Jó kis csoport vagyunk, szeretünk is össze járni. Viszont mindegyikünk tanul, dolgozik. Mindenkinek másképp jut szabadidõ. A város különbözõ pontjain lakunk, néhányan Budapesten kívül.
De facebook-on keresztül remekül elvagyunk egymással, mondhatni napi szinten.
Beszélgetünk, hülyülünk. Ha valakivel történt valami érdekes, megosztjuk egymással - mert nem fogom egyenként felhívni minden olyan ismerõsömet, akirõl úgy gondolom, hogy igen, neki szeretnék mesélni errõl.
Napi szinten pedig nem találkozgatunk.
Aztán persze ha leszervezzük a találkát, újra elõkerülnek a facebook-on kitárgyalt témák, mert szemtõl-szembe mégis más.
És igen, a közös programjainkat is facebook-on szervezzük. Mert van egy jól mûködõ felület, ahol könnyû kommunikálni egymással.
-Hé te is utálod Justin Bieber-t?
-Jahh, kis köcsög.
-És te mért is utálod?
-Hááá nem tom. Haverom mondta mekkora köcsög, szóval azé.
-Jahh, én is. Kis pöcs, mindenki utálja.
Körülbelül ez a helyzet facebook-kal is. Most utálja a nép egy része, mert az a menõ.
Senkinek se szorítanak fegyvert a tarkójához, hogy márpedig nézze a facebook-ot vagy a falon látja viszont az agyának egy részét. Innentõl fogva eleve értelmetlen facebook-ot szidni. Ha valakinek ebbõl áll az egész, az az õ egyéni problémája, az õ hülyesége.
Itt vagyok például én.
Vannak a barátaim és én. Jó kis csoport vagyunk, szeretünk is össze járni. Viszont mindegyikünk tanul, dolgozik. Mindenkinek másképp jut szabadidõ. A város különbözõ pontjain lakunk, néhányan Budapesten kívül.
De facebook-on keresztül remekül elvagyunk egymással, mondhatni napi szinten.
Beszélgetünk, hülyülünk. Ha valakivel történt valami érdekes, megosztjuk egymással - mert nem fogom egyenként felhívni minden olyan ismerõsömet, akirõl úgy gondolom, hogy igen, neki szeretnék mesélni errõl.
Napi szinten pedig nem találkozgatunk.
Aztán persze ha leszervezzük a találkát, újra elõkerülnek a facebook-on kitárgyalt témák, mert szemtõl-szembe mégis más.
És igen, a közös programjainkat is facebook-on szervezzük. Mert van egy jól mûködõ felület, ahol könnyû kommunikálni egymással.
Na de most komolyan... ki az a barom aki egész nap ilyen közösségi oldalakon lóg éjjel nappal? Be vagyok regelve itthon két helyre, de csak akkor lépek fel ha valaki üzenetet küld vagy a rendszer küldött üzenetet. Azt lecsekkolom és már lépek is kifelé, mert nincs semmi okom hogy ott lézengjek. Nézegessem mások képeit? Minek? Abban mi a jó? Akit ismerek az tuti mesél arról mi történt vele, esetleg megmutatja a képeket egy-egy eseményrõl.
Az ilyen f@szbúk meg társai semmire sem jók, max a rég látott ismerõsökkel a kapcsolattartásra, de biztos nem arra hogy minden szabad percem ott töltsem...
Az ilyen f@szbúk meg társai semmire sem jók, max a rég látott ismerõsökkel a kapcsolattartásra, de biztos nem arra hogy minden szabad percem ott töltsem...
Ez már fájdalmas...
Az oké, ha otthon vagy és nem tudsz mit csinálni netezel, de ha lehet mást is (pl elmenni inni vagy moziba vagy vmi) akkor jóhogy nem maradok otthon...
Az oké, ha otthon vagy és nem tudsz mit csinálni netezel, de ha lehet mást is (pl elmenni inni vagy moziba vagy vmi) akkor jóhogy nem maradok otthon...