• B0nFire
    #19
    hdo: "...már ott sem vehetnek elő a merevlemezem tartalmáért, megmondhatom nekik, hogy fizettem a jogdíjat szóval kuss!"

    Rotyoka: "Ez egy az egyben feljogosít arra, hogy warezolj. Mivel már KIFIZETTED az adott terméket."

    runny: "És hol van az ártatlanság vélelme?
    Másrészt felháborító, hogy annak ellenére, hogy jogdíjat szednek, mégis üldözik a warezolókat."

    hdo: "Tehát ha warezolsz, az még mindig lopásnak minősül, a terméket nem vetted meg, csak a használati jogát."


    Nem kéne befejezni a hülyeség hintését a köbön?! Hányszor kell leírni még, hogy Magyarországon legálisan annyi zenét és filmet töltesz le a merevlemezedre, amennyi a csövön kifér; nem üldöz érte senki; magánhasználatra nem törvényellenes! Az ASVA és az Artisjus is bekaphatja az összes faszt, amíg ez így van, de annyit kárálják, így egyben, hogy "illegálisletöltésillegálisletöltésillegálisletöltés", hogy a végén már észre sem veszitek, hogy az ő baromságaikat hajtogatjátok ti is, és már a végén ti is elhiszitek, hogy bűnözők vagytok, mert filmet meg zenét töltötök le. Ez még egyelőre nem így van, úgyhogy próbáljuk meg ezt a változatot terjeszteni.

    A szoftverek kivételt képeznek, azokat magáncélra sem lehet továbbra sem krekkelni, hekkelni, licenc fizetése nélkül használni. De annyi Photoshop, Maya, 3DMax, Autocad és Sony Vegas telepítőt töltök le a merevlemezemre, amennyit akarok, és annyit tárolok rajtuk, amennyit akarok; ha a próbaidőszak lejárta után nem használom tovább a programokat, a telepítő nyugodtan ott lehet a vincseszteren, attól coki van mindenkinek, még a BSA-nak is, hiszen mindig trialt tölt le az ember, majd ha megtetszik neki, akkor kiköhögi a termékkulcs árát, és megkapja mailben az aktivációt, amivel aktiválja és teljes értékűvé teszi a próbaverziót.

    Tehát még szoftvert is szabad letölteni, csak az engedély nélküli felhasználása nem megengedett!

    Kéretik ezt terjeszteni!