A FERMAT SEJTÉS története
  • forrai
    Naná, hogy szereted a trollkodást!
    Hiszen tőled tanultam meg, hogyan lehet olyanokkal szemben védekezni, mint te! És elég jól csinálom már, ami igen jól jön majd, ha már "tudósokkal" szemben fogom alkalmazni!
    Akik között a fals szelektív természetes kiválasztódás során sok hasonló, mint te, egyed teremtődhetett. Akik megadják a hamis "C" hangot, a többi meg utánuk nyikorog!

Ráadásul akárhány tudományágba belekukkantok, nyitott tudattal, mindenütt ezt tapasztalom: a matematikában, fizikában...
    Hogy csak a Hubble törvényt ne említsem, a sötét tömeg hátterével....hát az gyönyörű! Hogy idézzelek: "Ez sajnos már nem fér bele a trollkodás kategóriába. Ez szélhámosság. Embereket próbálsz (nak...) meg átverni átverni (=átverés^2?). Szerencsére sikertelenül, talán magadat (magukat) leszámítva, de azt én nagyon aljas dolognak tartom, és el is ítélem, alkalmas lenne alantas pénzszerzésre is. Erkölcsileg nem állsz (állnak) messze egy uzsorás kurvapecértől...."
    Ráadásul még a művészettörténelemben is, pedig az igazán "egzakt" tudomány, a jelenlegi csillagászathoz képest!

Én az emberi tudati vakság mintapéldáit keresem, és bizonyítom, szinte mindenütt!
    Amitől az emberek azt se látják, ami szemmel látható!

Tévedsz, hogy nem vagyok eredményes- az néhányatokon reakcióján jól lemérhető!