• Watchmen
    Hm....érdekes pont a zene az ami engem igazán megfogott számomra remek választás volt James Horner szó mi szó vett át dallamokat a Trójából meg más filmjeiből ezt nem lehet tagadni, de remekül megcsinálta a háttérzenéket remekül passzolnak az adott jelenethez. Forgatókönyv nekem inkább egy erős közepes nem hozott újat, de én a film nézése közben egy pillanatra nem merült fel bennem, hogy ezt már láttam máshol más filmben annyira magával ragadott az egész világ. Vágással sincs nagyobb problémám sőt mindig is Cameron volt az aki számomra megalkotta a nagy betűs akció részeket. Egyszerűen ő a legkreatívabb benne egyrészről ezért is ő a kedvenc.
    Színészek no igen be lehet vallani, hogy nincs senki aki igazán kiemelkedik mindenki hozza amit kell viszont nekem van egy szereplő aki más mint a többi. Parker Selfridge-re gondolok az a lazaság, és nagy beszólásaival igazán megfűszerezte a filmet nekem ő a kedvenc a filmbe talán az ő karaktere az amibl többet is ki lehetett volna hozni. Remélem a bővített DVd-én láthatom majd az Ezredes, és Parker vitáját.

Szóval megint kinek mi jön be ugyebár. De én nem akarlak meggyőzni arról, hogy most kötelező szeretni a filmet. Legalább veled normálisan tudok eszmét cserélni, és ez már egy jó pont.:D