Probléma e a nagy kor különbség a \"szerelmes\" emberek életében?
-
IXEMGabeo #258 hehe te kis bölcs:P
nem is olyan rég láttam egy francia filmet, egy fiatal srác időlegesen összeállt egy kb 50-es évei elején járó nővel, aki mellesleg jómódú volt, lényege a dolognak, amiket a cikkből kiolvastam rengeteg jelenet előugrott abból a filmből. Amikor a srác lebukott egy nyílvános partin h a fiatalabbik csajra hajt abszolút nem zavartatta magát a hölgy...addig a pillanatig ajándékokkal halmozta el a srácot csakhogy mellette legyen, nem érdekelte hogy nem szólal meg a srác, hogy nem is mutat törődést, a "vén" lánynak csak annyi volt a lényeg, hogy a jóval fiatalabb kiszemeltje ott legyen az ágyban mellette, cserébe ugye minden félével elkényeszteti, egy 50-en körüli nő egy fiatal huszon éves srácot. Aztán mikor kiderült a srác régóta tartó turpissága a nő nem izgatva magát, csak annyit mondott, hogyha nem akarsz velem lenni, akkor szépen visszasüllyedsz abba a porfészekbe ahogyan rád találtam. ezt halál nyugodtan, na kb a cikkből rögtön ez ugrott be mennyire nem izgatta magát a nő, hogy a fiatal gyerek megcsalta:D