A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Ariakus #89 Na megnéztem az első részt és tetszett. Én nem olvastam a regényeket, így nem tudom mennyit változtattak a sorozatban de egyelőre nem is érdekel. Amit el tudok a sorozatról mondani az az, hogy így kell látványban kinéznie egy fantasy jellegű sorozatnak. Itt nincsenek ótvar díszletek, tarkabarka vérgagyi jelmezek és lépten nyomon előforduló olcsó CG hátterek illetve effektek (tudom, hogy ebben is van CG mint minden más sorozatban meg filmben, de itt nem üt el a szereplőktől és egészen igényesen van megcsinálva). Színészek teljesítményével sem volt gond. Az is nagy pozitívum, hogy vannak valódi helyszínek szép tájakkal, mint annak idején a Gyűrűk Urában.
Hát igen, körülbelül így kell kinéznie egy igényes fantasy sorozatnak és remélem, hogy történetben és fordulatokban gazdag további részeket kapunk majd.