10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• DasIsFuck
    nekem ez a jelenet is egy picit oylan erőltetett volt, hogy pont amikor épp ott mennek a katonák pont akkor dicsekednek/gúnyolódnak az áldozatokkal és azt is nagyon kihangyúlyozva teszik.
    nekem csak ez a része nem tetszett annyira, persze erre Arya bedurvulhatott legalább...
    de jó jelenet volt.

Nekem legjobban viszont Tyrion eszmecseréje a királlyal tetszett a legjobban.
    az hatalmas volt, bár Jofrey egyre inkább kezdi elveszíteni azt a ijesztő hangulatát, hogy mivel király címéből kifolyólag szinte tejhatalmú úr és erre rájön h egy született gonosz jellem így szereti mások szenvedését nézni és véghezvinni.
    Mivel egyre inkább csak a szánalmas kategóirába épül le a sorozatos Én vagyok a király felkiáltásaival és hogy ezt csak szavakban nyomatja.

Különben az mekkora lenne, ha mikor Denerys átkel majd a széles tengeren
    addigra Jofrey egy Aegoni magasságokba jutott uralkodó lenen és Denerys úgy szerzné vissza a trónt, ahogy elvették a TargarianektőlXD