10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• DasIsFuck
    nálam azok a beszélgetések mikor olyan rendkívül erőltetetten nyomkdoják a fondorlatos dumát rendkívül ellenszenvesek..
    tudom erről szól, de nálam ez olyan mint mikor fantasikba a nagymester egy logikia feladványba vezeti tanítványát h majd így ha megfejti legyőzheti a gonoszt ahelyett,hogy csak kerek perec elmondnaá mit hol találsz és mit hogy csinálj kevesebb kockázattal.
    pl kisújj jelenetei tipikusan ilyenek, hogy jól néz ki meg megy a karakterhez csak olyan erőltetettnek tűnik nekem, mintha helyszini színháznak adnák elő..

az időhúzásoknál azokra a beszéllgetésekre gondolok amik tipikusan sehova nem vezetnek de annyi van belőlük, hogy szép lassan ezekkel megy el az egész rész.
    ilyenek voltak a shae és tyrion beszélgetések vagy pár sanszás rész.pl Sansa és a virág herceg beszélgetése a parkban is, nem tudom az mit adott a karakterekhez,de érdektelen volt az egész.
    De mondom ok, hogy ezek részei a műfajnak, csak akkor ne ezekkel menjen már el az egész rész.
    pl Arya,johnos,branas szálakat sokkal jobban ki lehetne tölteni,harcokkal és aktuáls történésekkel mert ők utaznak ez már eleve érdekesebbéteszi azokat mint a sok királyváras részt ahol meg csak áll a történet és nem halad ami érdeklne.
    Főleg a Mások része az a legérdekesebb:)