10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• trident
    Lehetne spoiler tagot használni? Köszi.

(Cifunak sikerült jól megoldania, hogy az adott részIG bezárólag tudjon kattogni, más is követheti a példáját, pedig ő is olvasta a könyvet...)

Élvezettel olvasom a hozzászólásokat, ugyanakkor szerintem nem szabad a mellett elmenni, hogy a sorozat nem steril, nem idealizált. A szereplőket saját sorsuk, érzelmük, lehetőségük, erényük mozgatják, néha "hibás" lépésekbe.
    A sorozat célja a szórakoztatás, szerintem zseniálisan van összerakva és pont ezért számomra nem bűn, hogy Sam nyakába vette (egyelőre a saját) lábát és az obszidián lándzsahelyet ott hagyta; hogy malacka hercegnőnek félreálló csecsei vannak; hogy Arya "tenyeres-talpas" fiatal lány vagy hogy Robb Deres védelmét feláldozza, hogy valóban Észak királya lehessen.

Pont ez adja szerintem az élmény sava-borsát, ettől életszagú. Hibáznak, változnak az emberek, van ami esetleg nincs kifejtve bőven, de csatlakozom ProGabe-hez.