10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Micsu
    sorival? mivan átmentél homárba? szoliba is szoktál járni?

"Volt egy röpke állítás, vélemény itt pár embertől, hogy kicsit zavaros és erre te rögtön azzal magyaráztad hogy nem lehet holyan a színvonala alapból sem."

ez egy könyvnek a sorozat adaptációja
    persze hogy nem lehet olyan részletesen pár részbe belezsúfolni egy könyv anyagát ahol részletesen ki van boncolgatva minden akkor hogy is érhetné el azt a színvonalat?
    lehet minőségi meg jó de olyan sose lesz

"Pedig azt amiről mi (én beszéltem) annak SEMMI KÖZE A SZÍNVONALHOZ, hogy most egy sorozat kis elméletbeli dolga/szeglete (jelent esetben az érthetőség) hogyan működik, mennyire jó emnnyire stb."

amiről te beszélsz ált köszönő viszonyba sincs a valósággal az a gond

"Ténye, hogy a könyvben jobban magyaráz (ennyit irhatunk a színvonal szó rovására) DE te már elötte ugy fikáztad be, hogy aki nem érti az nézze mindig újra az évadot vagy vmi ilyesmi"

nem fikáztam be semmit, befikázni? milyen szó ez? tanulk már meg írni könyörgöm utána oszd az észt
    javasoltam hogy akinek zavaros nézze újra az évadot, pl a 2. évad újranézése a 3. kezdése előtt sokat segít