A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Neoncsoves #3414 Tisztában vagyok a középkori történelemmel, de akkor is olyan történet van írva mindegyik karakterhez, hogy többnyire le sem esik, hogy mennyire fiatalok valójában. Egyébként engem abszolút nem zavar az életkoruk, csak nem értem, hogy honnan jöttek neki ezek az életkorok.
könyves:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de pl. Daeneryst a maga 13-15 évével (Sárkányok tánca kötet vagy talán még azelőtt), hogy nevezhetik a városokban "anyának" meg királynőnek? jó persze, Targaryen meg eszemfaszom megedzette a környezet meg ilyenek, de én tegyük fel 30 éves lennék egy ilyen városban és megjelenne valami 14 éves hódító kislány, kiröhögném... meg eleve, katonák hogy engedelmeskedhetnek egy ilyennek? :D igen, sárkányok, tudom... na mindegy, amúgy tetszik a történet, csak ez számomra érthetetlen...