A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Végre elolvastam a 2. könyvet, mert volt idöm rá...Hát örülök, h elöbb néztem a sorozatot, mert nagy csalodás lenne. Nagyon sok dolgot nem értek miért változtattak meg.
KÖNYV SPOILER(2. könyv):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem miért hagyták ki a Reed-eket. Pedig szerintem rettentö fontos szerepük van. A sorozatban van 1-2 zavaros álomjelenet és ennyi...a könyvben meg konrétan kiderül, h mi is Brann és mire képes.(legalábbis nagyjábol).
Aztán a könyvben nem kicsit szenved Arya miután elfogják...a sorozatban meg bekerül a kedves nagypapa mellé és ivdám élete van...ezt is nagyon elrontották szerintem.
Kicsit olyan érzésem van, mintha a sorozatbol szeretnék minél jobban kiölni a fantasy varázslos részét, a könyvben én ugy éreztem sokkal "varázslatosabb" a világ, több benne a mágia.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És sokkal több utalás van, h a sárkányok megjelenésével folyamtosan erösödik a mágia