10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• simon7108
    én nem is ismertem ezt a könyvet amíg le nem adták az első részt a sorozatból.onnantól kezdve rajongok érte.nem értem miért ne lenne élvezetes olyan számára a sorozat aki nem olvasta a könyvet?
    szerintem pont fordítva igaz.aki olvasta annak már nem lehet annyira izgalmas mert már tudja mi fog történni.
    viszont ha előbb nézi valaki a sorozatot majd utána olvassa az évadhoz való könyvet akkor a könyv nem lesz unalmas mintha fordítva csinálnád hanem még akkor is tud újat mutatni mert maradnak kimaradt részek amik a sorozatba nem fértek bele.számomra így sokkal nagyobb élmény.igaz nem haladok vele gyorsan mert még csak az 1. könyv felénél vagyok időhiány végett,de sokkal jobban élvezem így meg van bennem a kép,hogy-hogy néznek ki a szereplők.néha amikor olvasom annyira belemerülök,hogy olyan mintha már a sorozatot nézném megint:D