10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Prof William
    Hát igen... Abban az időben Fogamzásgátlásnak azt a nagy darab marcona harcost hívták aki nem engedte királynőhöz a férfiakat vagy esetleg levágta a nemesebb testrészüket. :)

Más lehetőség nem igen lehetett valamint ez a világ nem épen az a mágiával túltelített " Hé udvari varázsló adj valami löttyöt amitől nem esek teherbe"

A genetikáról is max azt hihették hogy az az az ország ahol genetikok élnek, szóval a sok szőke "királyi sarj" sem volt feltűnő. Bár én azért király helyében ( persze csak ha nem ittam volna szét az agyam ) elgondolkodtam volna hogy azért ez mégis fura. Az is bejátszhatott hogy király a sok lotyó mellett azért néha az arát is lekapta a 10 körméről szóval ez se volt túl feltűnő. Ha mondjuk elmegy egy évre mulatni majd arra jön haza hogy gyereke született na azt már nehezen tudták volna kimagyarázni a tesók.