10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.


Interaktív térkép

Világtérkép


  • gsanya21
    #19462
    A Trónok harca alkotói vitték volna új irányba a messzi-messzi galaxist a Star Wars: Skywalker korával lezáródó saga után, azonban most lemondtak erről a lehetőségről. A tervezett trilógiájuk első része 2022-ben debütált volna, azt követte volna még két film 2024-ben és 2026-ban. A páros arra hivatkozva hagyta hátra a franchise-t, hogy túlságosan lefoglalja őket a 200 millió dolláros, több film és sorozat készítéséről szóló netflixes szerződésük, így nem tudnának mindkét projektnek annyi figyelmet szentelni, amennyit érdemelnének.
    Ezt nyilatkozták a hírportálnak:"Imádjuk a Star Warst. Amikor George Lucas felépítette azt, felépített minket is. Vele és a jelenlegi csapattal a Star Warsról beszélgetni egy életre szóló élmény volt, és örökre hálásak leszünk a sagánák, ami mindent megváltoztatott." A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egyértelművé tette, hogy az alkotópáros nem örökre hagyta el a franchise-t: “David Benioff és Dan Weiss csodálatos történetmesélők. Reméljük, hogy be tudjuk őket venni a kalandba, amikor már nem lesznek annyira betáblázva, és tudnak fókuszálni a Star Warsra."
    Bár elvileg a visszalépést nem befolyásolta, hogy Weiss és Benioff elég durván magukra haragították a rajongókat a Trónok harca utolsó évadával, elképzelhető, hogy köze volt a döntésükhöz. Elvégre a legtöbben azzal vádolták őket, hogy összecsapták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat végét, és talán nem akartak ugyanezért feldühíteni még egy hatalmas rajongótábort.

    A Trónok harca alkotói kiszállnak a Star Wars-ból!

    Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.10.29. 11:18:45