10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.


Interaktív térkép

Világtérkép


 • gsanya21
  #19456
  A Trónok harcában Havas Jon eleinte nem volt a történet középpontjában, később azonban nem csak a főszereplők egyike, de a rajongók kedvence is lett. A karaktert végtelen lojalitás, kitartás és az jellemezte, hogy soha fel sem merült, hogy az őt érő traumák miatt gonosszá váljon. Kit Harington, aki a Trónok harca befejezése után csúnyán összezuhant és kezelésre szorult, egy friss nyilatkozatban elárulta, pont Havas Jon jósága okozott számára nehézségeket, amikor a karakter bőrébe kellett bújnia.
  Kit Harington elárulta, miért volt nehéz számára Havas Jon megformálása


  Ugyan már eltelt pár hónap a Trónok harca nagy felháborodást kiváltó utolsó évada óta, még így is megkapta a Daenerys Targaryent megformáló Emilia Clarke azt a kérdést, hogy mit gondol a negatív fogadtatásról - ő pedig nagyon diplomatikusan válaszolt.
  A The Daily Telegraphnak adott interjújában beszélt arról, hogy eddig annyira nem foglalkozott a közönség reakcióival: "Annyira lefoglaltak a saját reakcióim, hogy nem igazán figyeltem erre oda. Egyedül azért éreztem őszintén szomorúnak magam, mert David [Benioff] és Dan [Weiss] igazán jó barátaim, és értük szakad meg a szívem, mert az övékről van szó" - magyarázta a színésznő. Tehát ő elvileg nem haragszik az alkotópárosra, pedig az egyik legnagyobb felháborodást pont Daenerys karakterívének méltatlan lezárása okozta.
  Clarke azt is elmondta, hogy elfogadja a különböző reakciókat:
  Hosszú idő után Emilia Clarke is nyilatkozott a Trónok harca végét ért kritikákról: "Ez művészet, amit sokféleképp lehet értelmezni"

  Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.10.21. 13:16:51