10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.


Interaktív térkép

Világtérkép


  • gsanya21
    #19377
    A Trónok harca utolsó évadának népszerűtlensége miatt a rajongók jelentős része nyilvánvalóan szkeptikus a George R.R. Martin teremtette világban játszódó jövőbeli szériák miatt. Az első Trónok harca-előzménysorozat főszereplője, Naomi Watts éppen ezért igyekezett megnyugtatni az elégedetlen fanokat, és azt ígérte, nem okoznak csalódást.
    „Nagyon izgatott vagyok miatta, libabőrös leszek tőle” - mondta a színésznő a szériáról. „Félelmetes és nagyon izgalmas az egész. S igen, már csak azért is, mert most lett vége az előző sorozatnak, aminek óriási visszhangja volt. Minden a Trónok harcáról szólt. Minden reklám a tévében, minden cikk - mindenki felugrott erre a vonatra. Ez elég ijesztő.” Watts hozzátette, hogy szerinte nem fognak csalódni a nézők. „Remélhetőleg a rajongók nézni fogják és találnak majd valami újat és érdekeset ebben a világban. Szerintem nem lesznek cserbenhagyva. Nagyszerű csapatot raktak össze.”
    Naomi Watts nyilatkozott a Trónok harca előzménysorozatáról: "Nem fogjuk cserbenhagyni a rajongókat" - Game of Thrones prequel
    Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.06.22. 19:53:31