10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.


Interaktív térkép

Világtérkép


  • gsanya21
    #19376
    A Trónok harca 8. évadában Cersei Lannister szerepét (vagyis inkább annak hiányát) sok kritika érte, és maga a karaktert alakító Lena Headey is bevallotta, hogy nem volt elégedett a szereplő halálával. Azonban még az előző évad folyamán akadt volna egy momentum, amely ugyan ezt nem változtatta volna meg, de kétségkívül sokkal tragikusabb színezetet adott volna a szereplő sorsának. "A 7. évadból végül kimaradt az a jelenet, ahol elvetélek, pedig rendívül traumatikus, nagy pillanat volt Cersei számára. Sajnálom, hogy nem hagyták meg, mert imádtam forgatni, és szerintem máshogyan tekintettünk volna Cersei-re" - mondta a színésznő a Müncheni Comic Conon.
    Trónok harca: Lena Headey leleplezett egy traumatikus jelenetet, amit végül kivágtak a 7. évadból


    Az élők és holtak nagy összecsapása egyszerre hírhedt és emlékezetes epizódja lett a Trónok harca záróévadának. A furcsa fényviszonyok, az Éjkirály mítoszának semmibe vétele, a csodálatos módon életben maradó karakterek miatt számos rajongó csalódásként élte meg ezt a mérföldkövet - és úgy tűnik, ez legkevésbé sem Miguel Sapochnik rendezőn múlt. Sapochnik, mondhatni, a Trónok harca csatafelelőse lett Rideghon és a Fattyak csatája után, és a deresi csatának is sokkal izgalmasabb tervekkel állt neki, mint amit végül a képernyőn láthattunk.
    50 rémfarkas a holtak ellen: A rendező sokkal ambiciózusabb deresi csatát szeretett volna - Trónok harca S08E03


    A Trónok harca spinoffokról egyelőre nem sokat tudunk, de annyi biztos, hogy a Jane Goldman-féle előzménysorozat elég jól halad afelé, hogy két év múlva képernyőn láthassuk. A Naomi Watts főszereplésével készülő széria pilotjának forgatása ugyanis a napokban megkezdődött, méghozzá egészen ismerős helyszínen: Észak-Írországban, ahol a Trónok harca zöme is készült.
    Megkezdődött az első Trónok harca-előzménysorozat forgatása - Game of Thrones prequel

    Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.06.19. 19:44:07