10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• MrSpock
    Ez a befejezés,szerintem is nagyon vgyenge lett. Mondjuk én már az NK-vap sem voltam kibékülve. Nagyon összecsapták az egészet. Hőseink ott küzdenek,míg Cersei csak elvan a trónján,mindentől távol,nem izgatván mi is van. Nagyon megúszta a másokkal való találkozót. Megnéztem volna az NK-val való szembesítést! Röviden ,én kb úgy képzeltem volna el,hogy nem tudják feltartóztatni a másokat,a megmaradt maroknyi csapat visszavonulót fúj. Bevárt volna egy nagyobb erősítést,rendezték volna soraikat. Eközben az NK nyomult volna tovább Királyvárba,és bevette volna,Cerseit is elintézvén,meg a lakosságot. És így a végén Danyék a sárkánnyal megérkezvén felégették volna az egészet! Legyőzik az NKt,hatalmas veszteség,az egész lakosság oda. És akkor lehetett volna gondolkodni,hogyan tovább,magukra maradtak,szinte emberek nélküli világban.